Poporul face şi el ce poate

Posted: decembrie 16, 2009 in categoria "mânia proletară"

Berlusconul, cel mai ridicol şef de stat din lume, după George dublu V Bush, junior, desigur, şi-a luat-o la pufarină de la un reprezentat de marcă al oamenilor de bine de pretutindeni, la un miting electoral unde premierul italian de pomină încerca să dea cât mai bine în public. Presa mogulilor, deţinută în mare parte de însăşi Berlusconul – Italia făcând de ceva vreme pasul identificării puterii politice cu mogulatul – l-a etichetat pe temeraul pionier al justei atitudini faţă de găozarul politic drept dereglat psihic. Fireşte, nimeni nu a înghiţit găluşca, pretutindeni în lume, din Canada până în Burundi, înfiinţându-se în mod spontan fan cluburi de susţinere a celui care i-a şters de pe figură Berlusconului rânjetul lui de fante trecut, de mare succes printre damele de companie.

Doar pe plaiurile mioritice, din nefericire, schimbarea la faţă a clasei politice întârzie să se facă. Fidel faimei pe care o poartă infrastructura sa de mămăligă, poporul român încă trage nădejde că marinalul Chiorâş Chiondorâş va salva România de comunism, corupţie şi moguli, iar guvernul Boc III abia de acum va arăta de ce este cu adevărat capabil.

Intervievat pe patul său de spital, cu pufarina în ghips, în inimitabilul său stil de iubăreţ clasa întâi, cu pupicuri, Berlusconul a transmis că „Dragostea va câştiga întotdeauna în faţa geloziei şi a urii”.

Da, da. Să vedem cine o să te mai iubească pe tine cu pufarina umflată şi operaţia estetică şifonată, PAPAGALULE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s