Remember yesterday… Bălănel și Mieunel

Posted: februarie 15, 2010 in categoria pechineză

Vizionam calculatorul și ascultam televizorul, ca de obicei, ca sa aud ce mai spun tonomatele și la un moment dat, fără un motiv anume, m-am întors ca să surprind pe ecranul tubului catodic fotografii din tinerețe cu marinerul și Buratino, braț la braț cu consoartele, surprinși în tristul moment al măritișului. Și-am avut o revelație. Heeeeeeeeeeeeeeeeei! Nu sunt ăștia, Bălănel și Mieunel, care la creșă au mâncat săpun amestecat în pireul de cartofi, care primeau șepci și coxuri în școala generală și la liceu i-au surprins fetele în vestiar cu chiloțeii în vine și au râs de cocoșeii lor? Ba daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Și uite ce mari și frumoși au ajuns. Bălănel, liderul socialiștilor, care s-a bucurat ca proasta când a crezut ca a câștigat alegerile, pârțâit în ajunde Vântul care i-a împuțit la modul îngrozitor imaginea lui de diplomat. Valiză diplomat. Și care a fost surprins de camera ascunsă ceva mai constipat ca Robocop, în momentul în care primea dreptul din partea a una bucată parvenită pe linie de partid, care pe urmă l-a dat și în gât, pentru că nu a știut să o facă fericită.

Și uite-l pe Mieunel, cu năsucul lui construit pentru râmat latrina, mustăcind cu gândul la păsărică, reușind să-și învingă teama de apă dobândită din vremea în care au încercat să-l înece golanii în pisoar și să se răzbune pe toți cei care au spus că e un pigmeu fătălău, mincinos și fățarnic și ipocrit, devenind șeful șefilor prostimii, cârmaciul bărcuței de salvare burdușită cu bani, îndepărtându-se voinicește de flota pierdută în vremuri imemoriale în triunghiul Bermudelor din cada de la baie.

Adevărat vă spun, că ceea ce determină omul să meargă înainte este suferința, iar suferința homunculului ahtiat de putere este complexul său de inferioritate. Puțe mici și afectate, ca să citez un clasic. Toți acești pechinezi lătrători care ne conduc prin voința lor de putere. Ucigă-i toaca!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s