Bute K.O. Miranda

Posted: aprilie 18, 2010 in Uncategorized

Mare lucru nu mai poate fi spus în plus, mai ales din partea cuiva care nu a văzut meciul. Acesta a fost transmis de Telesport, și se pare că a putut fi urmărit în direct pe internet. El va fi retransmis în reluare de la orele 13.00 și 19.00. Important e însă că Lucian Bute a reușit o victorie fulgerătoare în repriza a treia asupra columbianului Edison Miranda, un boxer puternic, recunoscut pentru modul murdar în care luptă, confirmând opiniile specialiștilor care văd în el unul dintre vârfurile categoriei super-mijlocii, și spulberând îndoielile scepticilor, printre care mă număram și eu, care se temeau că boxerul român a avut parte până acum de adversari facili.
Așa cum am spus, nu am văzut meciul, dar dacă Miranda nu a prezentat o formă slabă, această victorie reprezintă accesul lui Bute în stratosfera boxului mondial, dându-i șanse la o unificare a centurilor. Acesta a fost și primul meci al românului transmis de HBO, ceea ce înseamnă și o deschidere a lui Lucian către un public mult mai larg, familiarizat cu fenomenul boxului profesionist.
Una peste alta, este o mare victorie a lui Lucian Bute, care a oferit acestui popor de amărășteni, încorsetat între manelizarea culturală și cea politică, trecând prin cea economică, un prilej de mândrie, încă odată prin intermediul unei glorii sportive care a cunoscut însă consacrarea în străinătate, sportul autohton înscriindu-se în același regim de degradare ca mai toate celelate domenii de activitate din această țară.

Comentarii
  1. cristian spune:

    Am citit ca meciul de box al lui Lucian Bute va fi retransmis la orele 19.
    Am cautat pe toate posturile tv dar nu se transmite nicaieri . N-ati precizat pe ce post este reluarea . Bravo , sunteti mari profesionisti , va recomand sa va lasati de meserie si sa cultivati cereale caci poate acolo veti fi mai buni in informatii publice. Succes.

    • touretul spune:

      Nu ai observat link-ul in interiorul articolului. De asemenea, am scris Telesport și pe internet. Meciul cred ca poate fi inca urmărit in articolul urmator.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s