JIHAD for SOUTH PARK

Posted: aprilie 22, 2010 in categoria paranormală

Trey Parker și Matt Stone, creatorii celebrului serial de televiziune South Park, au ajuns pe lista neagră a unui site revoluționar islamic, editat nu în Pakistan, ori Libia, ori mai știu eu pe unde se șterg la cur cu pietre mujahedinii, ci în Queens, New York. Mânioșii musulmani cu cetățenie americană s-au simțit atinși în profunzimea naturelului lor simțitor pentru că în episodul aniversar 200, profetul Mahomed a fost înfățișat, chipurile, purtând costumul unei mascote înfățișând un urs tălâmb, cu limba atârnându-i pe la colțul gurii. Și asta în ciuda faptului că toată daravela avea la bază interdicția lansată de țărănoii ignoranți și bigoți și inculți din Orientul Mijlociu ca profetul să mai fie înfățișat în media de când cu caricaturile daneze, de unde și deghizarea lui în costumul de urs.

Ei bine, nu mică mi-a fost mirarea să dau peste opiniile unora cărora gestul fanaticilor musulmani li se pare întemeiat, pentru că “nu poți să-ți bați joc, așa, de credința oamenilor”, argument urmat, cum se putea altfel, de isteria amenințării sioniste tradusă prin “ce sunt Stone și Parker, ăștia? Parcă evrei, nu?


Să-ți bați joc? Cum? Pretinzând că poartă un costum de urs? Se pare că da.

Ei bine, în episodul aniversar 201, continuare al precedentului, cenzurat de la un capăt la celălalt prin beep-uri, unele de durata unui minut, și acoperirea imaginii personajului reprezentându-l pe profetul Mahomed, mascota este nevoită să renunțe la deghizare, sub amenințarea cu bombă lansată de alți fanatici invocând-ul pe profetul Mahomed, doar pentru a revela faptul că în spatele deghizării în ursul tălâmb s-a ascuns de la bun început, nu profetul Mahomed, ci Moș Crăciun.

Cine? Mahomed? Nu, Moș Crăciun?

Am crezut c-o să mă crăcănez de râs! Adică, de ce au lansat naturelii simțitori musulmani din Queens, New York, amenințarea cu moartea la adresa lui Stone și Parker? Pentru că Moș Crăciun purta un costum de urs tălâmb. HA-HA-HA! Și s-au mai găsit unii să-i aprobe. HA-HA-HA!

În altă ordine de idei, dacă ceva are să se întâmple lui Trey și Parker din cauza prostiei unor bigoți ignoranți și inculți a căror existență nu are niciun sens, motiv pentru care sunt atât de dornici să moară în atentate sinucigașe, eu personal, touretul, am să militez pentru exterminarea în masă a speciei islamice de pe acest pământ, începând cu Queens, New York, și terminând cu peșterile din Afganistan în care se murează la rece Osama Bin Laden (dacă într-adevăr se murează acolo și nu în vreun spa, pe cheltuiala Guvernului American).

YOU DONT FUCK WITH SOUTH PARK, MAN! WE FUCK’N NEED THIS!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s