Să li se taie capul

Posted: mai 21, 2010 in categoria "don't be aggressive to me"

Dincolo de modul discreționar, netransparent, evident rău intenționat, nesimțit, clientelar prin care se derulează guvernarea marinerului, mijlocită de fantoșa boboc, homunculul miop, servil și lingău, o afirmație a finanțistului analfabet al domeniului IT, Sebastian Vlădescu, mi-a atras în chip deosebit atenția. Și anume, că o scădere cu 2% a achizițiilor publice – care ar scutii pensionarii, persoanele cu handicap, agricultorii, salahorii cu minim pe economie, profesorii etc. de adâncirea mizeriei propriei existențe – ar produce daune grave mediului economic. Ce ne spune nouă asta? Păi, ne spune faptul că la 20 de ani de la Revoluție, economia acestei țări este în continuare mijlocită de Stat. Statul este cel mai mare client al actorilor activi în economia românească, ne-a mai spus Vlădescu, confirmând astfel opinia generală că în această țară de două parale nu prosperă decât afacerile clientelei politice aflate în relații economice cu Statul. Și, doamne ferește, să prejudiciem afacerile clientelei politice. Clientelă politică ce se îngrașă prin parazitarea banului public la care contribuie toți amărăștenii care acum sunt împovărați odată în plus prin aceste măsuri vulgare de așa zisă austeritate.

E ca și cum, la Tîrgu Mureș, primarul cu ochii violeți ar spune că nu poate să nu împovăreze bugetul local cu o datorie de 6 milioane de euro, pentru că altminteri ar produce daune grave afacerilor lui Bența, pe care criza la prins pe picior greșit cu investițiile lui în domeniul imobiliar.

Să nu-ți vină se le dai foc la toți, să-i dai cu capul de treptele Palatului Victoria, să-i calci în picioare și să-i lași pradă mulțimii care să-i linșeze?

Cineva râdea de termenul revoluție înaintat de un lider sindical. Poate că-ți este lesne să râzi, atunci cât poponeața ta stă oblojită la căldurică. Dar chiar și așa, ar trebui să înțelegi că datoriile în care destrăbălarea acestor târfe ne-a băgat, a îngropat acestă țară pentru următorii 20 de ani. Asta după ce alți 20 de ani nimic nu s-a construit în România. Înseamnă aproape dublu față de urgia țărănoiului Ceaușescu și a proastei lui, academiciană de renume mondial. Și de ce? Pentru că, în esență, suntem un popor de mămăligari, de maneliști fără coloană verticală, fără vigoare morală. Un neam de fătălăi proptiți în patru labe, puși la produs. Pentru că , altfel, cineva ar institui un alt pluton de execuție și la comanda foc, din nou s-ar trage grupat, fără reținere.

Peștele de la cap se împute. OFF WITH HIS HEAD!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s