Câinele de pază al lui Viorel Bubău

Posted: iunie 4, 2010 in categoria "filozoful din dos"

Vi-l mai amintiți pe Viorel Bubău. Fost orfan, fost primar erou al Sântanei de Mureș, fostă glorie din creion a sportului ecvestru, fost patron de fițuică locală înregimentată politic, fost terorist funciar în Sântana, reconvertit în latifundiar, fost anchetat penal (fost, pentru că între timp s-a trecut la etapa următoare, judecata, care durează de vreo câțiva ani), fost director adjunct APIA , fost consilier juridic fără studii de specialitate, în prezent fără ocupație. Am avut onoarea de a-l întâlni odată. Mare om. Impresionant mai ales prin cantitatea de rahat pe care reușea să o debiteze în unitatea de timp. Nimeni nu-l întrece.

Îmi face impresia că au început să-i tremure gogoșarii. Criza se prelungește. Imobiliarele sunt aer. De când nu mai e primar, s-a terminat cu accesul direct la conducta cu bani publici. S-a terminat cu sforăria, și 700 ha de teren viran în proprietate, plus căsoi nesimțit de bugetar corupt, atârnă greu la impozit. Și ”famelie” MARE… remunerație… mică. Așa că l-a pus pe Groza să trântească un comunicat.

Vi-l amintiți pe Cornel Groza. Fost redactor șef de fițuică instituționalizată, înregimentată politic, devenită un model pentru cum se bagă un ziar în pământ, fost editorialist cu diplomă de excelență la Premiile Măsluite ale Presei Mureșene, din care organizatorii, în vremurile bune, mai storceau un ban ”cinstit” din sponsorizare, fost…

Fost în general, în prezet reconvertit din câine de pază al democrației, în câinele lui Viorel Bubău. Și pentru că nu mai are suport pe care să-și publice compunerile, de când a fost dat afară de la 24 de Ore… a început să-și trimită producțiile prin e-mail. Un fel de ”povești” cu mesaj moralizator deghizând o realitate pornografică, populată de perversiuni HARDCORE, cu cantități impresonante de coprofagie și ”PUPAT ÎN BĂSĂNĂU BUBĂUL”. Absolut dezgustător. A trebuit să sting monitorul. Și eu care îl credeam un mare filozof!

Comentarii
  1. roxana nagy spune:

    ai dreptate domlu care a scris e total adevarat lam cunoscut si eu pe el, ma uitam la el si mi se facea greata demi venea sa vomit o profitat de oameni ce io cunoscut si de batrani

  2. Vasile Blaga spune:

    Dna Roxana Nagy, sunteti o unguroaica analfabeta !
    dr vet Vasile Blaga

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s