Bizz Bizzar

Posted: iulie 29, 2010 in categoria găozarilor

S-a întâmplat din nou. Realizatorul singurei emisiuni de pe posturile de știri care merita urmărită, Moise Guran, a fost retrogradat de tot, din câte se pare, emisiunea sa, Bizz Bazar, neregăsindu-se nicăieri în grila de programe, cel puțin în cursul săptămânii. Și asta pentru ca scumpa noastră colegă, mâncauar tata pe ea de drăguță, Paula Rusu, să se lăbărțeze pe parcursul a două ore balșoaie, de-a lungul cărora publicul să se poată bucura de aceeași găozăreală jurnalistică, cu aceeași invitați care apar la mai toate ”tocșoaiele” de baltă care înjură stăpânirea, pe cât de vulgară pe atât de nesimțită, care nici nu se sinchisește.

Așa se face că de acum, Antena 3 are în program zilnic, nu cinci ore de explorat găoaze ”pedeliste”, marinărești și adolescent-mioape, ci opt în cap, așa cum este specificată în Codul Muncii durata unei zile de muncă în regim full time. Full time coprofagie și perversiuni anale.

Să nu mă înțelegeți greșit. Cu totul și cu totul întâmplător, tonomatele au dreptate, dat fiind că nu s-a mai întâlnit probabil niciodată în România o nesimțire și o corupție mai fățișă decât în guvernarea marinerul-parașuta. Ceea ce nu reprezintă însă circumstanțe atenuante pentru calitatea de mâncători de căcat a găozarilor de presă, și nu scuză modul în care, într-o societate privată, interesele de partid fac ca valoarea, profesionalismul și calitatea muncii – recte, Moise Guran – să fie date la o parte, ca să facă loc guristelor și tonomatelor de partid.

P.S.  Am vrut să decorez articolul cu o prezență nurlie, așa că am ”gugălit” după o poză cu Paula Rusu, și-am dat de asta. Adevărata Paula Rusu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s