Liber la curve!

Posted: Septembrie 8, 2010 in categoria "cur cu ţâţe"

Silviu Prigoană, gunoierul Bucureștilor, a venit cu cea mai inteligentă propunere legislativă din câte mi-au fost date să aud în 20 de ani de democrație dâmbovițiană de ciocoi și hahalere. Adică, să se dea liber la curve. LEGAL, cu impozite plătite la zi, controale medicale și stabilimente civilizate, nu mizerabile muie pe centură.

Eu unul sunt PENTRU, deoarece, dacă tot e să plătesc o muiere, atunci prefer să plătesc pentru sex și nu ca să o plimb de mânuță ”pi șientru”, și cu bani, nu cu nervi mâncați într-o căsnicie mizerabilă.

În plus, legalizarea prostituției s-ar potrivi României ca o mănușă, pentru că, let’s face it, România e o țară plină de curve, care se regăsesc mai ales la televizor și în Guvernul României.

De aceea, legalizarea prostituției ar fi nu doar o binecuvântare pentru toți cei ce  ”o iau în mână” de la femei disfuncționale și isterice, dar și un mod de asanare morală a societății care ar creea astfel o nișă socială în care să-și găsească un rost mai potrivit toate TÂRÂTURILE care infestează administrația de stat, precum și  târfele mediatice, cu statut de vedetă pentru că apar toată ziulica crăcănate la televizor.

Anunțuri
Comentarii
  1. Alina spune:

    Perfect adevarat…legalizarea prostitutiei e ceva asteptat de multa vreme

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s