Prigoană și-a dat cu firma-n cap

Posted: Septembrie 11, 2010 in categoria gheorghe

Aoleu, Prigoană, ce-ai facut? Tocmai îl lăudasem pentru inițiativa legislativă cu curvele, când, stăpânul gunoaielor de București, probabil încurajat de receptarea pozitivă a demersului său precedent, s-a apucat de un proiect legislativ care ar urma să aducă sub umbrela CNA deopotrivă presa scrisă pe hârtie, cât și cea de pe internet.

Faptul că patronul unor publicații de trash media, Click, sau Cancan, nu mai știu exact care, și al postului de televiziune Favorit, care transmite un gunoi (că doar ce altceva poate proveni de la Prigoană) de muzică pentru divertismentul ghiolbanilor acestei țări, a suferit subit un atac de etică jurnalistică, face totul să fie cu atât mai ridicol și rizibil, dar mai ales, atât de românesc.

Și ca tabloul să fie complet, un parlamentar cu nume ce aduce a cadavru și opinii ce duhnesc a mortăciune, s-a apucat vineri dupa-amiaza să explice la antene ”dă ce” a semnat el inițiativa legislativă a gunoierului, oferind practic instantaneu răspunsul care era evident de la bun început. Păi, d’aia, că e prost! E PROST CU SPUME!


Anunțuri
Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s