O populație bine înarmată reprezintă protecția optimă împotriva oricărei autorități dictatoriale

Posted: Septembrie 16, 2010 in categoria criminală

Am ales să nu mă exprim deocamdată în ceea ce privește afacerea Vântu, pentru a lăsa formatori de opinie mai eminenți decât mine să-și dea cu firma-n cap, etalându-și partizanatul cu o transparență vrednică de dispreț pentru orice slujbaș al presei de oriunde.

Percheziția efectuată însă la unul dintre imobilele sale, la ora șase dimineața, în lipsa proprietarului casei, soldată cu rănirea unuia dintre câini, mi-a atras atenția din perspectiva naturii în care Statul, prin brațul de forță al justiției, înțelege să-și exercite autoritatea.

Să presupunem ipotetic, că proprietarul casei, unul oarecare, într-o situație asemănătoare, s-ar fi aflat în imobil. Iar acesta ar fi fost vânător, cu un dulap plin de carabine, dintre care unele cu lunetă, pentru capre de munte, și muniție din plin; Brenneke pentru mistreți, nu alice inofensive. Și, dimineața la ora șase, este trezit de bătăile sălbatice în poartă ale unor indivizi neidentificați care se recomandă drept poliția, fără să prezite vreo legitimație de servici, vreun mandat de percheziție, fiind pe deasupra și îmbrăcați în civil, cu cagule acoperindu-le fețele. La ce te duce cu gândul o asemenea situație? Păi, la niște infractori care încearcă să te ia ca din oală. Iar tu, om cu familie, cu copii, civil, dar nu aflat în imposibilitatea de a riposta, alegi să-ți aperi singur drepturile, pentru că nimeni altcineva în locul tău nu o face.

La următoarea descindere în forță a ORGANELOR STATULUI MAFIOT aș vrea să văd un măcel, cu mascații demascați, dar imposibil de identificat din cauza creierilor făcuți terci și a fețelor spulberate de rafale bine țintite în plină figură. Aș vrea să văd o atitudine fermă din partea populației care nu acceptă autoritatea exercitată discreționar. Aș vrea să văd cum varsă sânge târfele acestea care ne conduc.

Reclame
Comentarii
  1. Mihai Dumitru spune:

    Orice traitor in Romania a observat ca multi politisti/jandarmi se dau paralei cu oamenii care nu le opun rezistenta, in timp ce se poarta cu manusi cu infractorii adevarati. Asta apropo de acuzatia adusa lui Vantu – favorizarea infractorului – daca toti politistii, procurorii, judecatorii si politicienii care au favorizat infractorii ar intra la puscarie, ar trebui construite inca pe atatea centre de detentie. Cred ca un proces urmat de o amenda grasa de la Strasbourg ar tempera elanul mascatilor care se cred Rambo cu un caine batran (si ma refer atat la caine cat si la Vantu).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s