Principala cauză a violenței în lume este dată de faptul că întotdeauna există cei ce vor să ia hrana celorlalți

Posted: septembrie 28, 2010 in categoria criminală

Doar un crâmpei din filozofia existențială a mercenarului de carieră Boogie Unsurosul, neasimilată de cumplitul mariner, în inconștiența sa indusă de ahtierea de putere care caracterizează în general orice homuncul meschin și complexat.

Poporul român are consistența structurală a unei piftii din ciolan de porc, și aceeași elevație morală. Adică, tot de la troacă provine și, în esență, profilul său caracteristic este unul profund nesănătos: multă untură și nici un fel de fibre. Principiile etice nu îl mișcă, iar încălcarea lor flagrantă îl lasă rece.

Totuși, deși nu are nici creier, nici suflet, poporul are mațe, care, deși puturoase din cale afară, cer să fie hrănite. Astfel, protestul curcanilor a fost cel mai viguros de până acum, dând clasă atât pensionarilor decrepiți cât și restului bugetarilor rupți în cur. Hei, au venit cu arme, au scandat injurii la adresa odiosului, și-au aruncat chipiurile de milițieni comuniști, și în general au dat o replică ceva mai viguroasă modului ilicit și discreționar în care guvernul marinerul – parașuta înțelege să jefuiască buzunarele pârliților, doar pentru ca afacerile gușaților cotizanți să nu fie tulburate. Și toate astea pentru că nimic nu are mai mult tupeu decât atitudinea ghiolbănească. Doar i-ați văzut pe liderii ăia sindicali. Niște mârlani cu grade. Unul dintre ei chiar și-a permis să sugereze că marinerul ar fi un mitoman notoriu, ale cărui spuse nu mai prezintă acum niciun fel de credibilitate. Ce mai! Atitudine din topor, pentru un mariner din topor.

Acum, Chiorâș Chiondorâș amenință cu represiuni. L-a executat pe buldogul de la Interne, și a pus în fruntea lor un ministru de paie, pupil al finului Falcă de la Arad, de la care așteaptă un raport clar, care să conțină numele tuturor răcanilor vinovați de insubordonare.

Astfel, abia de acum încolo se va vedea dacă fibra ghiolbănească a milițianului dă la coada vacii va rezista în fața vânei de bou a marinerului, cu care acesta intenționează să i-o tragă pe spinare. Acum se va vedea care e cel mai nesimțit mârlan. Nu vă lăsați, țăranii dracului! HAI LA LUPTRA CEA MARE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s