Săptămâna pe scurt

Posted: octombrie 16, 2010 in categoria "tatulici"

Am tot vrut să scriu, dar m-am abținut. Pur și simplu, din saturație. Așa că, iată săptămâna pe scurt.

Pe mamaie au prins-o la Brașov cu cannabis, și am fost cât pe ce să râd de prostimea tuțgurenilor de la DIICOT, ori de aiurea, până când, ca în tot ce ține de autoritate în România, s-a adeverit faptul că în spatele imbecilității afișate, zace pur și simplu ticăloșia. Iar apoi, ca o sinteză la teză și antiteză, imbecilitatea și ticăloșia s-au dovedit a caracteriza în egală măsură autoritatea, pentru că până la urmă tot i-au ars bunicii aracii de fasole, deși sărăcuța cumpărase semințele din piață. Cânepă, din întâmplare, ca în Creangă. Dar cum să ceri tuțgurenilor cultură?

Apoi, Iurie Darie, acest Roger Moore mioritic din fantasmele romantice ale bunicii, precum un adevărat artist al foamei, s-a pozat lingându-se cu pațachina, cu icoana atârnând de peretele scorojit din fundal, pentru un pumn de arginți aruncați de presa de scandal în goană după pornostaruri octogenare. Și astfel s-a mai întors o pagină a mizeriei ce amenință să sufoce o țară întreagă.

Iar asistenta bătăioasă care a intrat în comă după ce a luat o perversă de la Tîrgu Ocna de la una bucată macaronar din topor, a dat ortul popii, demonstrând încă odată valoarea de adevăr a înțelepciunii populare care spune: ”DACĂ NU TE ȚIN GIOALELE, NU TE BĂGA, FĂ”! De asemenea, neamul masculin de pretutindeni a băgat la cap că atunci când sare pizda la bătaie, nu e bine să dai cu pumnul, că se poate sparge. Mai potrivit e să te limitezi la maximum un dos de palmă. THE END.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s