Pune Oprescu, să borăsc

Posted: octombrie 30, 2010 in categoria "intestinul gros"

Cantitatea de gunoi cu care este suprasaturat mediul public în această țară e de-a dreptul impresionantă. Și are darul de a lăsa cetățeanul spectator, cu buzunarele găurite de criză, scârbit și, în același timp, cuprins de o deznădejde acută în fața convingerii că răul pe care istoria l-a făcut acestui neam e ireparabil. Că fibra morală a acestui popor e iremediabil putredă.

Mai întâi a scos marinerul stenogramele, în mare parte lipsite de relevanță pentru cauza procesului în care este implicat mogulul cu reputație de escroc, apoi a scos mogulul stenogramele lui, în care Clopoțica, Pilotul, Trump și Comandantul jonglează cu gălețile de curent în compania unor ruși pântecoși. Diferența e cea dintre NUP, și pe rolul instanței, subliniind încă odată că justiția e o hazna în care domnește o utopie absurdă kafkiană.

Și ca să pună capac acestei săptămâni, eroul gropaniadei care-și dădea arama pe față într-o înregistrare în care își reînoia jurămintele braț la braț cu asfaltatorii, s-a dus la congresul PRM ca să lingă mânuța dolofană a celui mai dezgustător personaj al politicii post ’89, după mariner, nimeni altul decât WC Tudor care a reușit să strângă o sală de tâmpiți, inclusiv cel menționat anterior, care să-i asculte diatribele megalomane și delirurile de parvenire politică.

Uitați-vă bine la moaca asta care cere pumni, și recunoașteți că n-ați văzut în viața voastră un MONUMENT DE IPOCRIZIE MAI RESPINGĂTOR.

Pentru Halloween puteți alege un costum de mariner. Pe bune! A spus la Pro Tv.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s