Kelemen Attila, un veterinar pentru sănătatea noastră mentală

Posted: ianuarie 4, 2011 in categoria "am ras o porţie de rahat şi nu m-am şters la gură"

Şi pentru că ar fi păcat să lăsăm să treacă anul 2010 fără a contabiliza şi această mizerie, revenim la cazul Adrian Sobaru, electricianul TVR, dacă vă mai amintiţi,  care a încercat zadarnic să înduioşeze inimioara stăpânirii, aruncându-se în gol de la balconul Parlamentului, zdrobindu-şi oasele feţei de un pupitru de deputat. Şi nu atât la el cât la reacţia deputatului tîrgumureşean Kelemen Attila, care într-o etalare a nesimţirii şi cinismului care se pare că îl caracterizează, a calificat gestul nefericitului drept „schizofrenie heroistică”.

Acum, trebuie să înţelegem calificarea sus numitului în diagnosticarea acestor tulburări nervoase descoperite se pare de curând, dat fiind pregătirea sa în domeniul medicinii veterinare. Fără îndoială, Kelemen Attila a mai întâlnit această tulburare la vacile bolnave cu creierul, precum şi la porcii de la Gorneşti care s-au sfâşiat între ei nu atât de foame cât din acelaşi heroism schizofrenic care, din câte se pare, a depăşit bariera interspecifică şi ameninţă acum umanitatea.

Aşa stând lucrurile, propun de urgenţă constituirea unei comisii condusă de doftorul de animale Kelemen Attila, care să studieze aprofundat problema, şi să determine o acţiune responsabilă a Statului, la fel ca în cazul gripei aviare, porcine etc.,  întru împiedicarea contaminării întregului electorat cu această năpastă heroistică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s