Sperietoarea de muște, Sorin Ovidiu Vântu

Posted: Martie 2, 2011 in categoria "la mintea găinii”

Cazul Oana Stancu – Adrian Ursu, de curând demisionari ai trustului Realitatea, creionează adevărata imagine a mogulului fioros, bolnav de poliomielită, șchiop, cardiac, stăpân peste un trust media care pierde bani în continuu. Și anume aceea a unui opozant de mucava al regimului Băsescu, cu toată reputația sa de escroc versat, cu antecedente de talie națională.

Pentru cei cu un dram de conștiență este evident că în fața mașinii de tocat a regimului Băsescu care și-a aservit întreaga autoritate a statului, de la executiv la Justiție, beneficiind de sprijinul total al serviciilor secrete care în lipsă de ținte externe s-au îndreptat către propriul popor, nu poate sta un infirm fizic și moral, culpabil în atâtea dosare penale.

Ironia va face însă ca marinerul Chiorâș Chiondorâș, întru desăvârșirea unei magistrale lovituri de târfă, care absolut îl caracterizează, să continue să foloseasca această ruină numită Sorin Ovidiu Vântu ca să mai sperie doi trei imbecili păgubiți FNI, care s-au fript cumplit închipuindu-și că în viață prosperitatea se dobândește prin magie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s