În slujba partidului dau cu sapa

Posted: Aprilie 5, 2011 in categoria ”lucru manual”

Realitatea TV Tîrgu Mureș a difuzat un fulminant reportaj despre Primăria Tîrgu Mureș și campania de plantare a pomișorilor de Crăciun. Astăzi, episodul Platoul Cornești. În rolul principal, Dorin Florea cu costum și pantofi de nuntă, apucând hârlețul cu mainile amândouă, transpirând în slujba cetățeanului tîrgumureșean cu sensibilități față de spațiul verde și gardul viu. În rol secundar, Claudiu Maior, îmbrăcat ”casual”, cu cămeșă și geacă dă piele, dând de înțeles că s-a lins pe bot de candidatura la Primăria Tîrgu Mureș, dat fiind faptul că priza sa la electoratul tîrgumureșean este cvasi-nulă, mai ales de când autobuzele Siletina trec prin stații din jumătate în jumătate de oră. În alte roluri, o mână de plozi care nu au altceva mai bun de făcut în vacanță decât să participe la campania electorală a vajnicului edil cu sânge portocaliu.

Anunțuri
Comentarii
  1. gresit catindatu spune:

    gresit, tata, cata vreme apare maior si nu si celalalt vice, asta e vizat sa fie primar. Ia vezi ca individul e pe toate licitatiile, el apare la toate televiziunile, el apare in toate comunicatele si in monitorul primariei scos pe Imagine Comunication(Stii TV) si pe banii nostri, dupa ce sandu pleaca cu discheta de la primarie. Nu mai inghititi povestea cu Florea candidat, e Maior!

    • touretul spune:

      având în vedere și ”monumentalul” interviu al lui Giurgea cu Florea de acum o lună, urmat imediat de reangajarea lui Giurgea pe post de ”tocșoist” la Știi TV, rămân la părerea mea. Cu Maior, PD-L, și așa ajuns ciuca bătăilor, ar pierde detașat. De altfel, nici Florea nu cred că mai poate repara ceva din tâmpeniile de talie națională ale politicii oranj, cu tot ”farmecul” lui de băiat de gașcă cu gura bogată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s