Vântu a omorât sute… de muște, cred eu

Posted: Aprilie 20, 2011 in categoria "yo-ho-ho and a bottle of rum"

Ghiță de la Asesoft, noua mână dreaptă a președintelui mariner, a făcut, chipurile, publice niște înregistrări privind o convorbire confuză avută cu escrocul FNI, în care acesta pare a face sforțări supraomenești spre a trece drept un soi de Vito Corleone al României. Trecând peste faptul că rearestarea celui mai infirm criminal în serie din istoria umanității s-a suprapus în mod magic peste demisia lui Mutulică de la Muncă și reîntoarcerea în țară a devalizatorului CFR, afirmația lui Vântu care mi s-a iprimat precum o pată pe creier a fost: ”Prietenul tau Magureanu iti poate confirma ca mi-a dat ok-ul sa impusc racketii … Si am impuscat sute, nu zeci. Si cind spun impuscati, ma refer la propriu”. Mmmmmmmmmmmda!

Din nefericire, publicul îndopat cu Rambo și alte producții de același gen, are o viziune total distorsionată despre cam cât de des te poți întâlni într-o viață cu ocazia de a omorâ un om, chiar criminal în serie ca Vântu fiind. Personal cred că există oameni care au făcut un război și n-au împușcat sute. Spre exemplu, la Rovine, rumânii lui cel Bătrân, în număr de 10.000, s-au opus necredincioșilor lui Baiazid în număr de 40.000. Prin urmare, un raport de 1 la 4. Presupunând prin absurd că toată oastea otomană ar fi fost masacrată de rumânii noștri ca brazii, tot departe s-ar fi aflat ei de performanțele lui Vântu. Chiar dacă și otomanii ar fi tăiat cu iataganele cam jumate din oastea valahă, tot n-ar fi strâns ai noștri mai mult de 10 scalpuri pe cap de oștean cu mustățile răsucite. Deci, absolut departe de necrologul victimelor infirmului FNI. Dacă nu vi se pare relevant exemplul, să luăm atunci Bătălia de la Podul Înalt unde Ștefan cel Mare a opus celor 120.000 de ismaeliți ai lui Suliman Pașa, 40.000 de răzeși și niscaiva mercenari. Dar ce spun eu aicea? La Podul Înalt nu a fost decât un raport de 1 la 3. Deci, halal victorie. Cu Vântu printre moldoveni, ai noștrii nu s-ar fi oprit decât la Stambul.  

Anunțuri
Comentarii
  1. Rautati de la Bunica spune:

    Geniala analiza. Insa n-as bagateliza total, copilareste, personajul Vantu. Si-un „ps” prietenesc pe marginea celor de-ai NOSTRI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s