Mare atracție, mare!

Posted: Mai 9, 2011 in categoria "yo-ho-ho and a bottle of rum"

Cum am aflat de la Chinezuși alți bloggeri de succes care fac campanii de marketing și găsesc o grămadă de personaje fără ocupație care să citească rahaturile lor, despre cum să faci bani cu blogu’ scriind recenzii la restaurante pe care să le lămurești apoi despre cât de importantă e reclama pe pagina ta de trei lulele cu trafic paranormal, m-am hotărât să încerc și eu marea cu deștu’ și să anunț această ”MARE ATRACȚIE, MARE!”:

Și anume, portalul UN BULGĂRE DE VOMĂ, în armonie cu spiritul vremurilor, anunță concertul extraordinar al lui Sadu Ciorbă, artist al foamei pe timp de criză cu nume predestinat, care va ghiorăi în premieră pe țară la Resturantul Don Pepe din Corunca, Vineri 13 Mai, să fie cu noroc. După cântare, Ciorbă va gusta, cum se putea altfel, din fiertura de potroace și gulașul cu slănină, specialitatea casei, pe care personal vă îndeamnă să le încercați.

Vă invităm, deci, cu mic cu mare, să veniți să-l ascultați cum gâjâie, în ciuda programării concertului în ziua cu nenorociri pentru tot rumânu care este pios și cu gându’ numa’ la dumnezeu.    

Până atunci, însă, în avanpremieră, luați d’aici o mostră de ritm și virtuozitate. Scrie Fără Zahăr, dar nu vă lăsați amăgiți. E Ciorbă, toată ziua!

PS: Nu, acum pe bune. Chiar cântă Ciorbă. Cine a auzit de ăsta și-i place, să se ducă… chiar dacă-i vineri 13!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s