Băga-ți-ai pișcoturile-n…

Posted: august 25, 2011 in categoria ”la mintea găinarului”
Etichete:, ,

Anticipând alegerile de anul viitor, vajnicul edil al Tîrgu Mureșului, Dorin Florea, ucigă’l toaca, ajutat de prietenii de la Valpet, a pus de-o pișcotăreală amplă prin cartierele oarașului, spărgând asfaltul de te miri și unde ca să monteze în nisip piese acelea de lego făcute din făină de cuș-cuș, care se vor fărâmița până la anu’ și vor trebui puse din nou, firește pe cheltuiala bugetului local. Acum, înțelegând nevoia de fonduri pentru campania electorală și mituirea alegătorilor la anu’, nu văd totuși de ce edilul cu ochii vineți trebuie să-i năpăstuiască pe posesorii de patine cu rotile, pe skatebord-iști și toți aricii cu trotinete care de acuma se vor poticnii în pișcoturile lui Florea care astfel devin un pericol pentru siguranța cetățenilor.

Așa stând lucrurile, în numele Asociației Rollerilor, Skatebord-iștilor și Aricilor cu Trotinetă îi recomand primarului Dorin Florea să-și bage pișcoturile în cur, eventual pe cheltuiala contribuabililor asociației noastre, dacă în bugetul local nu se mai găsesc fonduri din cauza lui Bența, a Valpetului, a ziarelor și televiziunilor mureșene finanțate din bani publici,  Imagine Communications, GMP Advertising… și alți cotizanți la buzunarul PD-L, conectați la conducta cu bani publici. 

Comentarii
 1. desprearici spune:

  las ca se pot da aricii si in bazinele reparate cu un milion de euro de borsan, alt fomist al crizei

  • touretul spune:

   păi, din câte am înțeles eu, Borșan a cam scăpătat. a divorțat, a vândut Jo. trebuie să i se dea și lui un os de ros, că doar are cheltuieli mari cu mansionul, cu Rolls-ul pe care încearcă să-l închirieze la nunți și nu-l ia nimeni…

 2. desprearici spune:

  rollsul e vandut la becali. L-a prostit pe ala ca sta sef la PNG, apoi a fugit la florea, ca ala ii da pomana porcului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s