Naționala de fotbal a României a câștigat un egal. Oprescu a futut gazonul printr-o găinărie de partid

Posted: septembrie 6, 2011 in categoria ”la mintea găinarului”
Etichete:, , ,

Prestația surprinzător decentă a românilor în meciul cu Franța s-a datorat probabil și anesteziei băieților alb-albaștri care nu s-au obosit prea mult să ajungă la poarta a lor noștri, mai ales în prima repriză. Dintre români s-au remarcat țiganul Bănel și doi debutanți de care n-am auzit până acum. În rest, cam același lucru. În repriza a doua, când francezii au început să preseze, n-am mai prea ieșit din jumătatea proprie decât prin celebrele degajări pe vârfuri, simptomul oricărei echipe în lipsă de resurse tehnice. Vârfurile în această seară au fost reprezentate de Marica, la fel de incapabil la națională ca și la echipele de club care îl țin în general pe banca de rezervă până când se hotărăsc să-l vândă altor fraieri dispuși să-l achiziționeze.

Lovitura de teatru a venit însă în finalul partidei, când rumânii noștri, practic eliminați, au început să tragă de timp și de rezultat. Pffff! Îmi închipui că strategul Pițurcă le-a zis asta la vestiar, în pauza dintre echipe. ”Fraților, să câștigăm un egal și istoria ne va ține minte”. Mentalitate de găinari.

Cealaltă loază a meciului a fost evident gazonul de pe National Arena care s-a desprins în brazde groase cât adâncimea de lucru a  hârlețului, pe la jumătatea meciului acesta fiind copleșit de mușuroaie de pământ, de parcă am fi asistat în direct la  Invazia Cârtițelor Mutante III.  În acest caz mentalitatea de găinar este a primarului Oprescu, care pentru gazon a pus de o afacere frățească cu Adrian Oprișan, fratele baronului de Vrancea, Marian Oprișan, care a futut și celebrul gazon din meciul cu Danemarca din martie 2003, când pe teren era mai mult nisip decât pe plajă la Eforie.

”HUO, GĂOZARILOR! DE NIMIC NU SUNTEȚI ÎN STARE, PAȘTELE MA-MII VOASTRE DE POLITRUCI FUTUȚI ÎN CUR”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s