TîRGUMUREȘEANU’! Ia neamule, că-i gratis!

Posted: septembrie 20, 2011 in categoria "intestinul gros"
Etichete:, ,

Ieri mi-a intrat în mână un „tîrgumureșeanu'”, mai cunoscut sub denumirea de MONITORUL PD-L. Și asta nu pentru că m-aș fi înghesuit cu toți amărăștenii care s-ar bate și pentru o porție călâie de fecale, dacă ar fi gratis, ci pentru că m-am întâlnit cu un amic, pensionar cu trecut în presă – a fost șofer la 24 – care-l ascundea într-un fel culpabil l-a sub braț. Așa că m-am uitat și eu peste el, apreciind de la prima vedere că arată mai rău decât Cuvântul Liber în martie ’90, cu atât mai mult cu cât cap de ziar era Florea într-o ”cămeșă”  roz, pozând drept cel mai bun prieten al babetelor. Mai jos, dacă nu mă înșel, era Neluțu Giorlan, pardon, Chiorean, cel mai dezgustător dintre lingăii de care camarila portocalie tîrgumureșeană  e firește plină, împreună cu o doamnă într-un scaun cu rotile. Pfffffffffffffff! mi-am zis. Băbuțe, infirmi, fără îndoială și mental, cam ăsta ar fi bazinul electoral al democrat-liberalilor mureșeni.

Acestea fiind spuse, mai rămâne să răspundem la o singură întrebare. Ce e de preferat? Să mori de foame, sau să ai burta plină cu meniul complet al mâncătorului de căcat de la ”tîrgumureșeanu’”?

Comentarii
 1. sadam spune:

  baietii merg pe gramatica lor, e tirgumureseanul cu i, nu cu a, ca pe siteul primariei. Scoala niema la copii si la consilieri de analfabeti

 2. nimeni spune:

  Tîrgu-Mureș se scrie corect cu î din i, pentru că regula nu se aplica în cazul numelor proprii, fie că-s de oameni, fie că-s de localitati. Asta e o chestie care ar trebui sa fie stabilita o data si pt totdeauna, ca sa nu faci cu nervii de fiecare data cand vrei sa iti googlesti urbea mult iubita.

  • Monica spune:

   În sfârşit cineva care să explice cum e cu Tîrgu-Mureş. Plus că, dacă s-ar fi gândit cineva să aplice regula şi la numele proprii, în Monitorul Oficial ar fi apărut ceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s