Dorin Florea vrea să lase McDonald’s fără latrină

Posted: octombrie 10, 2011 in categoria gheorghe
Etichete:,

Având în vedere renovările care au loc la Cinematograful Arta și foamea imobiliară a edilului șef al Tirgu-Mureșului, Dorin Florea încearcă să forțeze McDonald’s să abandoneze spațiul închiriat la o sumă modică de la RADEF printr-un contract pe 15 ani. Cum contractul este beton, iar atacarea lui în instanță lasă slabe șanse de câștig, edilul minune are de gând să lase fast-food-ul fără căcăstoare, aceasta aflându-se practic în incinta cinematografului cu care McDonald’s o împarte.

O delegație a McDonald’s a venit la sfârșitul săptămânii trecute de la București pentru discuții cu primarul Florea, care i-a lăsat, așa strategic, să aștepte vreo trei ore. Ce-au hotărât, nu se știe, că n-am primit niciun comunicat de Primărie, dar e clar că Florea are de gând să-i lase să se cace pe ei. 

Mâța blândă zgârie rău

În plus, se pare că tartorul târgului de pe Mureș a pus gând rău și Vetrei Românești, care-și are sediul lângă Arta, cinematograful deținând și acest spațiu. Ceea ce e de înțeles, pentru că: ”patriotism, patriotism, dar imobiliarele e pe bani, și mai e și criză, și ne e foame la copii”. 


Comentarii
  1. io spune:

    fura smecherul asta tot, a mai ramas ceva de furat in oras?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s