România, călcată de clanuri mafiote de țigani. Hai să le plângem de milă pentru că sunt discriminați și să ne luptăm pentru drepturile lor sociale.

Posted: Octombrie 13, 2011 in categoria "I am Legend"

”Butoane”, clanul ieșit la iveală odată cu moartea baschetbalistului Chauncey Hardy, descris de șeful Inspectoratului de Poliție drept ”doar o familie mai mare”, conduce Giurgiul, girând un împrumut de 300.000 euro al fiicei unui senator UNPR. La Timișoara, clanuri de țigani au achiziționat imobile de patrimoniu în zona centrală a orașului, folosindu-se de corupția autorităților locale și de intimidarea proprietarilor inițiali. Se află acum sub investigație nu datorită zelului justiției din România, ci a celei din Germania, care anchetează o rețea de infractori țigani cu dublă cetățenie, română și germană.  Și, firește, exemplele ar putea continua.

Într-o țară cu un popor corupt moral, nevolnic și meschin, dar bigot și superstițios, o etnie primitivă care trăiește în epoci trecute de dezvoltare a culturii umane, a ajuns să domine majoritatea, să-i influențeze profilul cultural, mai mult decât atât, să o reprezinte în lumea întreagă  prin tot ce are ea mai mizerabil. ȚIGANI! MANELE! TELENOVELE!

Cu bunăvoința Academiei au introdus în Limba Română un cuvânt al lor pe care ne obligă să-l folosim pentru a-i denumi: romi. Pentru ei mașinile din România poartă în occident abțibilduri care specifică țara noastră de origine într-o limbă străină: ROU de la Roumania, și nu ROM de la România, că se confundă. Se confundă oricum. Manelele sunt studiate la Conservator. Clanuri mafiote țigănești nu sunt întrebate de nimeni cum au dobândit prosperitatea lor materială, în timp ce autoritățile fiscale din România hărțuiesc jurnaliștii, artiștii, liber profesioniștii în general. 

O româncă naște 1,3 copii în România. O țigancă naște 3. În viitorul mai mult sau mai puțin apropiat această țară nu va mai fi populată de români. O sămânță slabă și nevolnică se va stinge de pe pământul acesta. 

Anunțuri
Comentarii
  1. emilia spune:

    Imi place articolul. Mai putin ultima propozitie!! Nu cred ca samanta e slaba si nevolnica..doar a fost napadita de buruieni si e pe punctul de a se sufoca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s