P(r)ostacul sabotor

Posted: noiembrie 11, 2011 in categoria gheorghe

N-aș fi amintit despre asta, dacă nu aș fi primit un mail de la Aurelian Grama, pe care l-a trimis întregii prese, ca răspuns la convocarea la o conferință de presă a lui Borbely, din poziția de ministru al Mediului. „Da’ ce suntem noi, radiou și televiziune publică să transmitem mesajele guvernului”. ” S-a dat strigarea pentru turma stenodactilografilor care să-și ia în serios rolul de PR pentru autoritatea instituită”. Well, venite din partea unui ”dinozaur” al unei prese dispărute, despre care se spune că a deschis cu capul ușa lui Dorin Florea ca să ceară 10 000 de dolari, care pe deasupra este și patron de presă și în consecință responsabil la rândul său pentru adunătura de fătuci și guguștiuci care populează tagma jurnaliștilor în ziua de azi, aceste lamentări îmi amintesc de curvele din vremea adolescenței mele care ajunse acum mame respectabile cu fiice ale lor, se plâng de degradarea moravurilor și vârsta tot mai fragedă la care tinerii din ziua de azi își încep viața sexuală.

Da, e o presă de agenți de relații publice folosiți de politicieni pentru a transmite mesajele menite a fi receptate de electoratul care trebuie să-i voteze, dar cine e vinovat de asta dacă nu toți acești găinari în roluri de patroni de presă care au construit un sistem fără coloană vertebrală, fără respectabilitate, fără public, doar plin de sforării și iluzia grandorii insuflată de bătăi pe burtă și tras de șireturi cu potentații zilei?

E un dobitoc care dă lecții în spatele unor pseudonime din dreptul cărora urlă în gura mare pe tot felul de bloguri că nu e Neluțu Chiorean. Who the fuck cares! Cine e Neluțu Chiorean? … the fuck should I know? Cu mare greutate am reușit odată, într-un moment cheie, să-mi amintesc numele lui.  Știu însă cine e postacul de partid. E un rebut, o căzătură, un deșeu rezultat taman din genul de presă fără valori, fără principii, care a ajuns la nivelul de degradare pe care îl întâlnim în ziua de azi. E incompetentul fără creier, fără talent, cultivat de un sistem de pile și relații și ținut la căldurică până și-a găsit un culcuș mai comod la pulpana licuriciului cel mare de la care suge cu nesaț, făcând spume la gură. Radioul public a fost o pepinieră pentru aceste rebuturi. Unul a ajuns să cumpere pentru Țepea basorelieful din dosarul C(A)CA, altul a ajuns director de televiziune care citește textul reclamelor la saloane de topit șuncile parașutelor de bani gata.

Dictatura cvasi-analfabetului Ceaușescu s-a perpetuat cu ajutorul tuturor cățeilor care parveneau prin sistemul disfuncțional creat de dobitoc. Iată că și în lumea așa zis liberă se găsesc aceeași căței care pentru resturi rămase de la festin slujeasc avariția și ahtierea de putere ale altor dobitoace. Dobitoace și de-o parte și de cealaltă. O țară meschină și mediocră. Un popor de tâmpiți.

ȘI PORCII CONDUC FERMA ANIMALELOR!  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s