Maestrul, Prostănacul și Impostorul de la Hotnews

Posted: ianuarie 26, 2012 in categoria "filozoful din dos"
Etichete:, ,

Erau trei. La mijloc stătea Impostorul de la Hotnews, să-i spunem Dan Tapalagă. Maestrul nu are nevoie practic de nicio prezentare. Traseist de presă urcat în șalupa marinerului după ce s-a dat în bărci cu Voiculescu, obsedat de EBA, preocupat de problema șiită și sunită, suferind de o scleroză cerebrală tot mai avansată de la o vreme pentru a putea ține pasul prin opinii absurde cu debandada care domnește în Statul Român de când marinerul e la timonă.

Deci, tocmai ce glăsuise marinerul. Nu aseară. Prima dată, când a început să delireze iar pe teme de Iliescu (bătrân și bolnav cum bine observa un comentator, și evident ieșit de multă vreme din schemă), mineriade, revoluție, și în general, ” de ce, mă rog, să plătesc eu pentru cât sunt de prost, dacă Iliescu poate să moară liniștit după tot ce a făcut”.

Impostorul era în extaz. Câtă forță! Ce bărbat de stat! Ce replică bărbătească! S-a întors jucătorul. Ne salvăm slujbele.

Maestrul a molfăit două, trei tâmpenii, după care Prostănacul, reținut până la momentul acela, a scos pe gură porumbelul, probabil entuziasmat peste măsură de prostiile pe care le debitaseră până atunci antevorbitorii săi. ”Marinerul se duce în Piață pentru intervenția cu românii”.

Ce’ș tâmpit! Vrei să-l linșeze ăia! 

Și-a dat seama de pericol și Chiorâș Chiondorâș, așa că intervenția cu românii s-a petrecut la televizor. Și ce să vezi? Marinalul s-a fleșcăit. Ce bărbat de stat? Ce forță? Ce… papagal. Mai succint: ”Regret că sunt un bou” și ”e nasol, dar e totuși bine”.

De remarcat ar mai fi apelul către liche… voiam să spun societatea civilă… de calitate, în opinia pezevenghiului, recte Patapievici, Ungureanu, Pleșu, Cărtărescu, Liiceanu, culții de la revista 22, Dilema s.a.m.d. care vezi bine că nu combat cu destulă ardoare ca să susțină poponeața, acum abătută, a bravului conducător. Cum, dom’le?  Păi nu scriu Tismăneanu și Mixici destule aiureli pe Hotnews? Unul a rămas definitiv blocat în comunism, iar celălalt, probabil pe ștatele de plată de la secu, un adevărat agent de contrainformații. Ce vrea mai mult Cotroceniul? Intervenții telefonice în direct la Antena 3. Ei, hai, că nu e nimeni atât de curajos. Nici măcar Pleșu, după o duzină de ecleruri.

P.S. Doar Paleologu am văzut că s-a conformat până acum la apelul marinerului. ”Magistral”, a glăsuit mangafaua despre discursul pezevenghiului. Pfffffff, ce orătanie penibilă! Ce rușine pe obrazul tatălui său!

Comentarii
  1. Lucian spune:

    Mamica ta stie ca vorbesti singur? Pe bune acum, chiar cred ca si-a dat seama prea tarziu si acum regreta ca nu a facut avort. Probabil esti un putoi care n-a trecut prin comunism din moment ce aperi cu inversunare USL-ul si critici niste oameni care-si fac treaba de jurnalisti, nu precum cei de la Antena 3. Nu pot decat sa cred ca ai legaturi in USL sau Antena 3 sau, mai rau, ca te uiti prea des in directia respectiva incat au reusit sa-ti spele creierul. Ramai in mizeria ta, cu Tonta si Adormescu. Chiar mi-as dori sa-i vad pe ei ce o sa faca, dar ma gandesc la sarman poporul asta cat ar avea de suferit dupa.

    • touretul spune:

      Relaxează-te, tâmpitule! Nu mă interesează pe mine nici Ponta, nici Antonescu, nici Antena 3. Asta însă nu înseamnă că am să sabotez principiul democratic care îți dă puterea să amendezi contraperformanța unor politicieni proști și corupți, perpetuând puterea lor la nesfârșit. Asta se întâmpla în comunism, boule, care pretinzi că ai trăit pe vremea aceea. Deci paralela cu acele vremuri trebuie să o faci cu marinerul și haita lingăilor care susțin delirul de putere al homunculului ăsta bețiv, meschin, pervers și corupt, fie ei din presă ori din politică. Cu toții sunt în aceeași categorie cu tovarășul Bobu și scârța pe hârtie de la Scânteia. Cu toții o adunătură de bălegar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s