New World Order-up date

Posted: martie 26, 2012 in categoria "I am Legend"
Etichete:

Citeam un articol pe presseurop.eu (l-am pus și la blogrol, urmăriți-l, pentru că e singura presă care merită citită în limba română) despre cum criza financiară devine o mină de aur pentru întreprinzători. De ce? Deoarece condițiile de muncă au devenit tot mai restrictive, salariile minime pe economie s-au micșorat antrenând după ele toate salariile economiilor europene, demiterea unui angajat este acum mult mai facilă, contractele de muncă pe termen determinat se pot prelungi acum la nesfârșit, vârsta de pensionare s-a mărit,pe scurt, cheltuielile cu salariații, recte, veniturile lor, s-au micșorat, în timp ce condițiile de muncă s-au înrăutățit. Și asta se numește progres în noua economie globală.

Tot așa cum escaladarea datoriilor publice a fost considerată benefică pentru economie, până când state întregi, ca Grecia, Islanda, Irlanda, au început să dea faliment. Adică,  autoritățile corupte au hrănit buzunarele clientelei cu bani publici, accentuând astfel datoria suverană, ca apoi FMI să i-a în custodie țara, punându-i pe cetățenii ei în lanțuri. Ungaria a încercat să se opună acestui proces, refuzând implicarea FMI în politica fiscală și economică, și a fost pusă la zid ca dușman al Europei. 

Cum e posibil așa ceva? Simplu. Prin intermediul lăcomiei și prostiei umane. Rețeta e următoarea: Vreți bani? Da, vrem bani! Vă plac banii! Da, ne plac banii! Atunci țineți bani, proaspăt tipăriți în laboratoarele de dezvoltare a instrumentelor financiare de distrugere în masă de la Goldman Sachs, Banca Mondială, FMI și Banca Centrală Europeană. Ce au făcu cu banii aceia? Nimic. I-au furat. De aceea Grecia e o țară în faliment plină de milionari. Iar când a venit vremea returnării creditului, ia banii de unde nu-s. Și atunci banca a intrat în posesia proprietăților tale, cum ar fi în Grecia Acropolele.  

La nivel micro, tot neamul prost care s-a avântat la credit cu buletinul a pățit la fel, rămânând pe urmă în curul gol.

Cât de tâmpiți sunt oamenii, alergând toată viața după niște bucăți de hârtie pe care niște privilegiați ai sistemului le tipăresc în fundul curții?

Toate lucrurile acestea se întâmplă acum și în România. Codul Muncii a fost modificat. În prezent un angajator nu trebuie să mai motiveze în niciun fel demiterea unui angajat. Salariile au fost micșorate. Taxele au fost crescute. Se privatizează Sănătate. Au încercat cu SMURD, n-au reușit, dar măcar au închis niște spitale. Se încearcă vânzarea pe nimic a aurului din subteranul țării. Acum vor să exploateze gaze de șist în Dobrogea. Firește, nu românii. Românii sunt doar futuți în cur. FORAJ! 

Iar lumea asistă apatic la toate acestea. Incultura și decadența a sleit individul occidental de energie.

Suntem obligaţi să adoptăm o agendă de creştere, a spus preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso. Nu întreabă nimeni, de ce? Pentru că trebuie plătite datoriile publice. Pentru că băncile care au generat această criză trebuie să facă profit. Și nimic nu e mai profitabil pentru niște paraziți decât STATUL SCLAVAGIST.

În concluzie, criza globală este un artefact construit de sistemul monetar internațional, menit să îngenuncheze întreaga populație a planetei pentru a fi pusă în slujba intereselor unui grup restrâns de privilegiați care au confiscat autoritatea prin escaladarea datoriei publice, promovarea corporatismului în detrimentul inițiativei private și a statului global cu o singură monedă a cărei dinamică se sustrage controlului statului național.

Cum s-a reușit asta? Simplu! CINE NU VREA BANI? Le-au dat bani. Firește, cu dobândă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s