Paști doar cu produse certificate de Biserica Ortodoxă Română

Posted: aprilie 19, 2012 in categoria "intestinul gros"
Etichete:,

Cu ocazia paștilor de anul acesta, încă odată Biserica Ortodoxă Română a demonstrat că mai presus de orice este o societate economică care are o țintă de profit. Mai întâi a fost ”afurisit” trustul Adevărul care, parese, a scos pe piață nu biblia ortodoxă, ci una protestantă, găzduind în trânsa, abil ascunsă printre cuvintele domnului, toată erezia apostatului Luther.

Mai apoi, în ajunul Învierii, tot prostanul care se duce să ia lumină a fost avertizat că doar candelele bisericii sunt bine văzute de Duhul Sfânt, așa ca niciun bigot să nu se prezinte cu caraghioslâcurile acelea feștite în tăte culorile pe care corporatismul occidental le vinde prin mall-urile cu care a împânzit România, această colonie de consumatori înglodați în datorii.  

Și din punct de vedere economic, biserica are dreptate. Pentru că dacă această țară sabotată de proprii ei conducători nu mai produce mai nimic, debalansând astfel raportul dintre importuri și exporturi întru îndatorarea și aducerea la sapă de lemn a întregului popor, măcar beserica dracului, care nu e de import,  să scoată un ban cinstit de pe urma idiotului consumator român. Pe de altă parte, când vezi cum o instituție a spiritului nu e nimic altceva decât un alt agent al mercantilismului global, ai în fața ochilor întreaga amploare a decadenței în care se scufundă această lume.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s