De acum încolo, totul ”verdie”

Posted: Mai 4, 2012 in categoria ”la mintea găinarului”
Etichete:, ,

L-am văzut pe Florea, edilul cu ochii vineți de la Tîrgu Mureș, în direct cu maestrul maeștrilor, Ion Cristoiu, într-o emisiune propagandistică  de labe 1 Tv. Dumnezeule, cât de jos a căzut Cristoiu! E practic la același nivel cu papagalii de la Știi Tv care pun o întrebare și apoi așteaptă 15 minute tirada invitatului care se laudă pe sine. Oricum, n-am rezistat mai mult de trei minute în care Florea explica cum a împăcat el ungurii cu maghiarii, iar Cristoiu punea niște întrebări inepte de genul: ”Există vreo clădire, stradă, proiect pe care…”

Firește, Florea nu a suflat o vorbă despre faptul că, dat fiind schimbarea cromatică a partidului, de acum în Tîrgu Mureș totul va fi feștit „VERDIE”. Ce pacoste! Vă dați seama, după ce s-a chinuit să vopsească portocaliu toate stațiile de autobuz, toate panourile publicitare, toate scaunele de pe stadionul FCM, ba chiar și echipa a spoit-o portocaliu, plus câteva blocuri anvelopate termic, Udrea s-a apucat și a schimbat culoarea partidului în… ”VERDIE”.

Futu-i paștele mă-sii, a zis atunci Florea, și a chemat imediat o echipă de la Valpet să dea cu vopseaua potrivită toate pișcoturile  din jurul parcului din Piața Trandafirilor.

CE DOBITOC!

Există totuși și o parte fericită a acestei istorii. Cel puțin nu mai trebuie să spoiască portocalie iarba de pe stadionul FCM. Nu uitați! Totul se face cu banii dumneavoastră, inclusiv emisiunea cu Cristoiu.  

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s