Piedone promovează mișcarea și un stil de viață sănătos

Posted: mai 17, 2012 in categoria "intestinul gros"
Etichete:,

Se întâmpla aseară, după un horror pe Tv 1000 cu copii demenți care s-au apucat să-și omoare mămicile și tăticile, când m-am temut că n-o să închid un ochi toată noaptea după asemenea grozăvie și am dat puțin pe Antena 3 ca să mă îngrozesc odată în plus cu știrea asta. Se făcea că primarul din sectorul lu’ Pește, Piedone, împreună cu o haită de acoliți lipsiți de simțul ridicolului, încotoșmănați cu niște veste reflectorizante, ca băieții de la gunoi, s-au apucat cu toții de o campanie electorală sportivă și sănătoasă, pe biciclete. Piedone tocmai sărise o bordură de-am crezut c-o să se rupă cadrul Tohan-ului ăla de sub el, care trebuie să fi pârâit cel puțin din toate încheieturile sub greutatea acestui bizar exemplu de mișcare și viață sănătoasă.

Că doar exact asta aștept eu de la o batoză care chiar de-ar pierde, așa, vreo nouăj de kile în campania asta electorală, în numele mișcării și al unui stil de viață sănătos, tot ar face o afacere niște amărășteni din Ferentari, cu gazul sistat peste iarnă, dacă l-ar  asoma puțin de Crăciun ca să-și hrănească toate rubedeniile cu șoricul lui gros de politruc și traseist politic cu memoria scurtă.

Cât de lipsiți de imaginație pot fi paraziții ăștia? Adică, dacă s-ar fi apucat Piedone să promoveze, spre exemplu, caltaboșul și sângeretele, untura și jumările, ori un jambon, sau așa, niște fleici, s-ar prinde alegătorul imediat de fază. Dar așa, deruta trebuie să fie maximă, și tare mă tem că Rotofeiul Numero Uno al Sectorului 4 o să dea mai chix cu strategia asta de campanie decât a dat-o Oprescu cu varianta zoofilă a lui Traian pe treptele Muzeului Național de Istorie.

Reclame
Comentarii
 1. mirela spune:

  ma tem ca piedone n-are cum sa dea chix atata timp cat e dorit la sect 4 si e cotat primul in sondaje. n-are cum sa piarda batalia asta.

 2. bogdan spune:

  poate ca omu’ are probleme serioase cu greutatea. nu gust deloc glumitele astea. oricum, sa pieri de ciuda, piedone tot ramane primar!

 3. george spune:

  ce aiurea sa comentezi asa! incetati, frate, sa mai judecati oamenii, mai ales pe cei care au mai miscat ceva cat de cat.

 4. reli spune:

  Nu mi se pare corecta aceasta postare. Este lipsita de bunul simt!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s