Un singur om printre politicieni, pe o întreagă planetă

Posted: iunie 16, 2012 in categoria "I am Legend"
Etichete:

Ron Paul nu va câștiga nominalizarea candidatului republican la alegerile din SUA. Deși ultimul rămas în cursă împotriva fantoșei corporatiste Mitt Romney, în ciuda suportului de care se bucură în rândul tinerilor și a mijloacelor de informare alternative, Ron Paul nu a reușit să strângă decât 200 de delegați pentru Convenția Republicană de la Tampa, față de cei 1400 ai lui Mitt Romney. Era de așteptat, cu un Partid Republican lucrând în bloc împotriva lui, cu un întreg sistem media care s-a străduit din răsputeri să-l ignore, uneori omițând să-l menționeze în top 3 al candidaților, crainicul îndreptându-și atenția spre cel clasat al patrulea. 

Și totuși, Ron Paul este singura voce care vorbește despre falimentului sistemului actual bazat pe o economie susținută prin credit bancar de niște bănci care prin intermediul băncilor centrale manipulează masa monetară în favoarea redistribuirii bunăstării de la cei mulți și săraci către cei puțini și bogați. Iar atunci când acest sistem bancar falimentează, aceeași săraci sunt puși să strângă cureaua pentru ca statul să recapitalizeze băncile cu bani publici, îngroșând astfel și mai mult datoria publică ce a pus în prezent în genunchi așa numitele țări PIIGS ale Uniunii Europene (Portugalia, Italia, Irlanda, Grecia, Spania).

Comentarii
  1. touretul spune:

    Întrebarea era retorică. Dacă există însă un răspuns la această întrebare acesta ar fi: Nimeni nu știe cine e Anonymus? De aia se și numește Anonymus. Prin urmare orice informație care zboară pe internet și e semnată Anonymus, are tot atâta credibilitate ca și una nesemnată de nimeni.
    Pe de altă parte este prima dată când aud ca Anonymus să fi publicat niște informații. Din câte știu eu, sub acest nume acționează hackeri anonimi care dărâmă site-uri guvernamentale sau sisteme informatice aparținând unor corporații.
    În epoca www incapacitatea de a discrimina în noianul de informație care zboară pretutindeni e fatală. Nu vă mai ocupați cu asta dacă nu sunteți capabil de discernământ.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s