Mârlănia și neghiobia, de la El Capitano Băse la Dottore Ponta

Posted: Iulie 3, 2012 in categoria "intestinul gros"
Etichete:


Lumea vorbește de dictatură. Dictatura marinărească cu DNA ca organ de poliție politică, cu ANI descoperind tot felul de actori incompatibili, cu fantoșe la guvernare emițând ordonanțe neconstituționale în serie și asumându-și răspunderea pentru tot atâtea legi ilegale, cu intelectuali de mucava care pentru sinecuri bine plătite mănâncă rahat în termeni academici și, nu în ultimul rând, cu colonei, lătrăi de presă, sugând banul public pe la tot felul de ziare și televiziuni falite.

Apoi avem dictatura Dottore Micky Mouse, care a vrut neapărat să-și lase amprenta în științe, dar din nefericire a lăsat doar o amprentă de fecale pe obrazul lui durduliu de tânăr politician, butoiaș în devenire, în apărarea căruia se fac și se desfac comiții de etică din dosul latrinei de scânduri. 

Dictatură?  Să fim serioși. Vorba lui Moroșanu, luptătorul cu cea mai inteligentă figură din Local Kombat: Aiștea sunt niște inculți și niște needucați! Ce dictatură! O haită de mârlani care îndeasă mojicii peste neghiobii, conduc țara cu picioarele și au ușa deschisă către pubela de gunoi a istoriei. O turmă de dobitoci și impostori ținuți în brațe de un sistem corupt până în măduva oaselor, acea măduvă turcită cu pecenegi și cumani maneliști, care constituie esența spiritului acestui jalnic popor.

Dottore! Capitano!  Ia mai duceți-vă în pizda ma-mii voastre!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s