Chiorâș Chindorâș și discursul pentru proști

Posted: iulie 13, 2012 in categoria "intestinul gros"
Etichete:

Frate’miu observa de dimineață cum sufletul românului rămâne același peste veacuri. Precum boierii din vechime care se dădeau în gât unii pe alții și pe domnitor la Poarta Otomană, a venit timpul altor cățele să se plângă acum la altă poartă. Iar slugoii media încep deja să amenințe cu excluderea din UE, reproducând zicerile unor iluștrii politruci al căror parfum european ar trebui chipurile profund să ne impresioneze. Well, să ne dea afară din UE și să vedem cu cine au să mai rămână ca să împlinească visul unei unice civilizații globale datoare vândută băncilor care tipăresc moneda unică pe care o dau cu împrumut cu dobândă asociată, întru escaladarea la nesfârșit a datoriei publice care să îngenuncheze și ultimul dobitoc care a crezut că votând aderarea, votează libertatea. 

Dar să ne întoarcem la canalia de mariner și să enumerăm marotele pe care le agită cu o nerușinare copleșitoare, mințind fără să clipească, precum cea mai minunată și mai  angelică târfă: modernizarea statului, independența justiției, lupta împotriva corupției, scuturarea băieților deștepți, Voiculescu – artizanul suspendării…

După opt ani de intrigi, manifestări maniaco-depresive cu repetate izbucniri în plâns și diplomație din topor de la coada vacii, încă n-am înțeles ce dracu s-a modernizat în România. Autostrăzi nu sunt, peste 40% din suprafața agricolă a țării nu e cultivată, mafia petrolului și a grâului e în floare, 80% din economia României e din afară. Ce paștele mă-sii vrea să spună că a modernizat dobitocul ăsta?

Care independență a justiției? Cu Laura Kovesi și Daniel Morar  aduși la Ministerul Public și respectiv DNA de către Monica Macovei, prim-lătrăul marinerului, delegat la Parlamentul European?

Ce dracu a făcut lupta anti-corupție? L-a prins pe Năstase după opt ani de cercetare, 1000 de martori audiați, și pentru ce? Pentru o ridicolă colectare de fonduri de campanie care nici măcar nu a putut fi direct legată de el și care e practicată de toate partidele, că altfel de unde să scoată ele atâția bani de propagandă, mai ales când sunt la putere și finanțează cu banii negri instituții întregi de presă.

De opt ani îl aud pe marinal vorbind despre absconși băieți deștepți, dar până acum n-am auzit rostit niciun nume. Băieții ăștia deștepți sunt mai ceva decât MAREA CONSPIRAȚIE SIONISTĂ – complet evazivi. Probabil sunt unii și aceeași.

Voiculescu n-ar putea fi artizanul niciunui ansamblu de ikebana. Are o televiziune de propagandiști. Cu asta se ocupă el. E responsabilul cu propaganda.

Adăugați la asta constituționalismul acestui președinte care de la Ceaușescu în coace nu a mai existat altul cu un asemenea cumul de funcții, fățărnicia ochiosului când zice el cum nu se agață de scaun și luptă pentru țărișora lui cea dragă și ai toate ingredientele unui veritabil compot de vome. Poftă bună, imbecililor!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s