UE + Băse = LOVE

Posted: iulie 18, 2012 in categoria "I am Legend"

Un comentator inteligent, la Realitatea, observa cu perspicacitate faptul că actuala isterie europeană față de un conflict politic intern desfășurat cu mijloace absolut democratice și raportul pe justiție al Mecanismului de Cooperare și Verificare, care peste noapte a devenit dezastros pentru că Ponta a schimbat Avocatul Poporului, iar USL înclină să ignore o decizie a Curții Constituționale care are oricum un caracter consultativ, are darul de a aduce euro-scepticismul și printre rumânii noștri, care de când lumea așteaptă să vină americanii și care credeau că odată cu aderarea va curge laptele și mierea pe plaiurile mioritice. Ei bine, nu doar că nu curge laptele și mierea pe acilea, dar situația e cât se poate de împuțită în toată Europa, din cauza escaladării datoriilor suverane pe fondul salvării de la faliment cu bani publici a instituțiilor financiare frauduloase și falimentare. Practic, așa cum a spus ministrul de finanțe Georgescu, exceptând  Greciei, care avea din 2000 niște bilanțuri contabile găunoase, întreg colapsul financiar în care se află țări ca Irlanda, Spania, Portugalia, este cauzat de recapitalizarea cu bani public a băncilor private care au ajuns în stare de faliment ca urmare a politicilor de creditare defectuoase, de genul, credit cu buletinul, și a investițiilor făcute în produse bancare toxice.

Bun, dar de ce iubește Europa marinerul? Ei bine, pentru că acesta este o unealtă lesne de manipulat, dispusă ca pentru beneficii colaterale să submineze economia națională, să vândă aur, când toată lumea cumpără pentru că banii de hârtie amenință să nu mai aibă nicio valoare, să vândă regii naționale către corporații multinaționale, să închidă spitale pentru ca aceleași corporații multinaționale să facă serviciile de sănătate accesibile doar celor cu mulți bani, și mai presus de toate, să pună în cârca amărăștenilor plătitori de taxe, prin politica globală de austeritate, toată povara politicilor fiscale și de stat, corupte și frauduloase. 

Asta se întâmplă acum în Europa, dacă nu ați aflat. UE pretinde austeritate fiscală pentru ca statele să poată da înapoi banii pe care i-au împrumutat de la băncile pe care tot statul le-a scăpat de la faliment. Și asta nu înseamnă doar limitarea cheltuielilor publice cu sectorul bugetar. Înseamnă creșterea de taxe, cum ar fi spre exemplu TVA, care scumpește absolut totul, mărirea vârstei de pensionare, ca oamenii să muncească și să cotizeze mai mult la stat, și eventual să moară dracului înainte ca statul să fie nevoit să le plătească pensie. Pe scurt, Europa pretinde ca vitele să muncească mai mult, pentru bani mai puțini, ca să plătească taxe mai mari. De ce? Pentru ca sistemul bancar să continue să facă profit prin îndatorarea noastră a tuturor. Nu contează că tu nu ești dator niciunei bănci. Statul a avut grijă să ne îndatoreze pe noi toți dumnezeului băncilor de pretutindeni, unealta SATANEI, FMI.

Și Băsescu e de acord cu toate acestea. E de acord cu vânzarea a ce mai e de vândut în țara asta, e de acord cu tranșele de împrumut de la FMI, e de acord să ne pună pe toți sub jug pentru ca aceste împrumuturi să fie rambursate cu dobândă. Veți spune că și USL va continua politica de îndatorare față de FMI. Păi, da, pentru că țara a fost adusă în situația de a nu putea exista fără credit. Când nu mai produci mai nimic și prin importuri mai mari decât exporturi, mai mulți bani ies din țară decât intră, asta se întâmplă. Acesta e însăși scopul globalizării. Împărțirea lumii între puteri economice producătoare care prosperă și țări periferice consumatoare care se îndatorează pentru că băncile trebuie să împrumute pe cineva ca să facă profit nefăcând nimic.   

România a fost probabil ultima țară care și-a plătit întreaga datorie publică în 1989. Ceaușescu și-a înfometat poporul pentru asta. Așa că l-au împușcat. Din 1990 încoace datoria publică a României a crescut în continuu. În prezent contabilizează 33% din PIB. Datoria publică a SUA depășește PIB. La fel se întâmplă și în țările PIIGS. Germania, Franța, Anglia au datorii de peste 80% din PIB.

Rusia are 9%. De aceea întreaga lume occidentală se luptă cu ea. De aceea se luptă și cu lumea musulmană, unde camăta e interzisă prin lege. Când aceste ultime redute ale independenței față de bănci vor fi îngenunchiate și puse sub jugul datoriei, lumea întreagă va fi pacificată. Până atunci vom tot avea războaie, răsturnări de regim în Irak, Afganistan, Egipt, Libia, Siria, și să nu uităm, Iran care în toate mediile de informare în masă occidentale amenință cu bomba lor virtuală Israelul care deține 300 de focoase nucleare.   BULLSHIT!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s