Dacă mai era nevoie de o dovadă a corupției generalizate a justiției mioritice

Posted: august 22, 2012 in categoria "intestinul gros"

Habar n-am dacă decizia CCR e legală sau nu. Până acum am avut doar un singur judecător, numit de PSD, veteranul CCR, Ion Predescu, care a spus că fără românii rezidenți în afara țării, care se pare că nu au ce căuta pe listele electorale permanente, în România există doar  14,5 milioane de votanți, dintre care peste jumătate au votat împotriva ”băsescianismului”. 

Și mai avem, firește, un sărac duhul, în persoana judecătorului Aspazia Cojocaru, care în loc să ofere o explicație juridică a votului domniei sale, a spus că ea se teme de pușcărie. Well, eu personal m-aș fi așteptat ca o doamnă să se teamă de copii, dar se pare că judecătorul Aspazia Cojocaru are un cadavru îngropat cu fața în jos în spatele casei, sau niște pachețele jilave dosite prin frigider, pentru că altminteri, presupunând ca și condiție minimă la accederea într-un scaun CCR aflarea în deplinătatea facultăților mintale, comportamentul acestei muieri e greu de explicat.

Sau, mă rog, ar fi fost greu de explicat până mai adineauri, când ședința CSM care ar fi trebuit să ia act de demisia Monei Pivniceru s-a amânat din lipsă de cvorum, un judecător absent fiind imposibil de găsit, având și telefonul închis.

Eiiiiiiiiiiiiiiiiii, nu se poate! Iar lipsă de cvorum! Curată coincidență, frate! Probabil Băsescu e ăla care a lipsit. Și la referendum și la CSM. Nu s-a dus, dom’le! Că nu e în interesul lui să ajungă SCORPIA AIA TARE ÎN CLANȚĂ ministru al Justiției.

Justiția românească e un cuib de vipere, de târfe. Avem la un loc toate instanțele acestei instituții aservite de homunculul cel chel și șașiu: PROCURATURĂ, JUDECĂTORIE, CSM, CCR! Ce mai e nevoie? Să fie luați oamenii cu japca, și duși LA CANAL?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s