Romney leadership

Posted: septembrie 18, 2012 in categoria "filozoful din dos"
Etichete:

Mitt Romney, candidat republican la președinția SUA și moronul săptămânii de acum, de-a pururi, în vecii vecilor, a declarat de curând că Orientul Mijlociu are nevoie de un leadership american, la fel ca tot restul lumii. Adică, lumea are nevoie să conducă americanii.

Hm. Ia să vedem cam ce ar însemna asta? Păi, pentru Orientul Mijlociu ar însemna o stare de război perpetuu, gen Afganistan, Irak etc.  Pentru noi ceilalți ar însemna să se petreacă ceea ce se petrece cu bieții americani. Adică Homeland Security, Patriot Act, cu dreptul statului de a-și asasina proprii cetățeni fără proces juridic, posibilitatea autorităților de a te încarcera pe termen nelimitat fără ca vreo acuzație să fie formulată și de asemenea să te tortureze după bunul lor plac.

Ar însemna Wall Street și Goldman Sachs și JP Morgan care comit fraude bancare și spală bani ai mafiei drogurilor. Ar însemna Federal Reserves care tipăresc bani cu nemiluita, întreținând un regim economico-fiscal inflaționist care diminuează bunăstarea fiecăruia dintre noi, cu excepția actorilor de pe piețele financiare care primesc bani gratis – credite fără dobândă – pentru a-și maximiza profiturile, totul în numele salvării economiei. 

Și ar mai însemna firește Mitt Romney, care e un fel de dovleac ambulant plin de tărâțe, o marionetă de ventriloc cu capul plin de aer și un pumn înfipt în cur. 

Yeh! That’s what we need. Romney leadership.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s