Dragostescu+Striblea+peltica de la Realitatea+Ciutacu+Gâdea+Badea…etc. = 0

Posted: septembrie 26, 2012 in categoria "canal TV"
Etichete:

Nu vom vorbi aici despre politicieni despre a căror nouă mârșăvie am aflat de curând  prin încrengătura de căpușe, marca Vidanjanu, Bouleanu & Co, care au muls până la faliment Oltchim, lăsând oamenii pe drumuri, să moară de foame. 

Hai să vorbim despre presă. Despre presa de vedete de tocșoaie care cheamă toți demagogii de prin partide, oferindu-le platformă mediatică pentru a-și transmite gunoiul către electorat, discutând în gol, fără nicio finalitate, despre falsele probleme ridicate de acești propagandiști de partid.

Ziarul de Vâlcea a publicat până-n prezent 1662 de articole despre jaful și corupția de la Oltchim, cu încrengături extinse în mediul politic. Cum se face că n-am auzit niciodată  până acum de combinatul ăsta? Ce-au păzit toate trusturile astea de la București care învârt milioane de euro și dețin monopol național asupra canalelor principale de informație?

Nu există presă în România. Niciunul dintre trusturile astea de milionari în euro nu a realizat o rețea de informare extinsă la nivel național. Toată presa de trust nu e nimic altceva decât jurnalism de reflectare, menit să transmită informațiile politrucilor către electoratul de tâmpiți. 

Știm prea bine ce înseamnă la Tîrgu Mureș Realitatea Tv. O feudă a edilului cu ochii vineți, plantată în ograda lui Sorin ”Țeposa” Țerbea. Ne aducem aminte cum a rezolvat Tatulici salariile de la Realitatea Tîrgu Mureș: ”Mă duc l-a Florea să văd pe cine vă pun director”.  Celelalte filiale ale posturilor tv de la București nu sunt cu nimic mai prejos. Cum ar putea fi, când sunt finanțate în proporție de peste 50% din fonduri publice?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s