Obama a șters pe jos cu Mitt Romney

Posted: octombrie 25, 2012 in New World Order
Etichete:,

Să ne înțelegem din start. Acești doi candidați nu oferă nicio alternativă poporului american, și lumii în general. Amândoi sunt campionii Cartelului Internațional Bancar și ai corporațiilor care gravitează în jurul acestuia, amândoi sunt sponsorizați de Goldman Sachs, cu un plus pentru Romney care este sponsorizat și de evrei din Israel, amândoi sunt prozeliți ai războiului, cu un plus pentru Mitt Romney care funcționează ca un agent de marketing al Complexului Militar Industrial, amândoi sunt susținători ai Patriot Act și NDAA care pot suspenda drepturile civile elementare ale oricărui cetățean american și autorizează asasinarea acestora prin ordin prezidențial, cu un plus pentru Obama care are chiar o Listă Neagră de pe care a eliminat de curând în Yemen un copil de 16 ani, și niciunul dintre aceștia nu deține un plan concret de reducere a cheltuielilor guvernamentale și micșorare a datoriei publice care se duce spre 200% din PIB. 

 

Acestea fiind spuse, având în vedere că  presa națională nu a suflat o vorbă despre ultima dezbatere prezidențială dinaintea alegerilor din SUA, dar s-a grăbit să anunțe scufundarea lui Obama după ce în prima dezbatere acesta s-a arătat mai degrabă politicos și elegant, decât incisiv și combativ, mă văd nevoit să comunic eu mândrului popor rumân cum au stat lucrurile.

Pe scurt, Obama a măturat podeaua cu Romney, în cel mai elegant și politicos mod cu putință. Practic, a scos în evidență în asemenea măsură găunoșenia discursului acestei marionete corporatiste numită Mitt Romney, încât acestuia nu i-a mai rămas decât să fie de acord cu aproape tot ce a spus președintele în exercițiu, și politica dusă de acesta până în prezent la Casa Albă.

 

Comentarii
  1. Cristina spune:

    Da, a maturat cu minciuni si cu insulte. Foarte presedintial!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s