WTC was a mistake. It should have been Goldman-Sachs, JP. Morgan, Federal Reserve, World Bank and so on

Posted: noiembrie 16, 2012 in New World Order
Etichete:, , , ,

Mercedes Rojo Izquierdo a șocat opinia publică internațională când a declarat în fața unei comisii de anchetă că, în postura sa de membru al consiliului director al băncii spaniole Bankia, beneficiara unui bailout de 20 de miliarde de euro care a scăpat-o de la faliment, nu pricepea nimic din rapoartele financiare care îi erau prezentate, și asta pentru că ea este de specialitate inginer chimist. Prin urmare, o toată pusă șefă peste o bancă, a băgat statul spaniol într-o datorie pe care nu o poate plăti fără condamnarea la mizerie a populației care iese acum în stradă ca să fie snopită în bătaie.

Vă sună cunoscut? Dacă nu, să luăm cel mai recent caz din administrația de stat din România. Directorul Transelectrica,  Andrei Benghea-Mălăieş, conform CV-ului domniei sale, a obținut bacalaureatul după ce a terminat facultatea, acesta de asemenea votându-se singur la conducerea companiei. În acest caz, un bou, șef peste regie națională.

Că asemenea dobitoci sunt puși pe post de paravan în fruntea companiilor statului spre a facilita prin nerozia lor furtul din banul public care ruinează economia națională, e de înțeles. Dar ce concluzie tragem atunci când acest lucru se întâmplă în companii private, recte bănci mamut care se află la originea acestei monstruoase crize mondiale care pune în genunchi state naționale? Există o singură concluzie:

Toată această criză e o inginerie, un furt monstruos, global, realizat de cartelul financiar internațional, cu scopul de a răpi suveranitatea statelor naționale spre a le supune unei autorități corporatiste, transnaționale, globale. Un singur guvern mondial, o singură bancă, o singură monedă tipărită de către aceasta.   

Soluția: distrugerea sistemului financiar bazat pe bănci centrale care manipulează masa monetară prin inflație și deflație, pentru redistribuirea bunăstării și înrobirea populației globale, și emiterea de către stat a monedei naționale, fără datorie publică cu dobândă asociată. Dacă statul poate emite o hârtie de valoare numită obligațiune de stat, care reprezintă o datorie de plată cu dobândă asociată, poate emite și o hârtie de valoare numită ban, care să nu-l oblige la nimic și cu care se poate finanța singur.

Banii au fost inventați de cămătari, însă aceștia au devenit o responsabilitate prea mare pentru niște paraziți.  E timpul să-i stârpim.

Niște idioți au aruncat în aer World Trade Center. Complet inutil. Pentru o lume puțin mai bună nu trebuie distruse decât companiile de cărți de credit. Ca-n Fight Club.

Capodoperă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s