De ce Batman e dăunător pentru copii

Posted: noiembrie 30, 2012 in New World Order
Etichete:,

Am vizionat de curând ultimul film al francizei Dark Night și dincolo de faptul că filmul mi s-a părut groaznic de plictisitor, acum pot jura cu mâna pe inimă că acest ridicol personaj cu mască este profund dăunător educației copiilor și nu numai. E profund dăunător moralei sociale în general. Și asta pentru că Batman este avatarul unei filozofii, pe cât de perversă, pe atât de diabolică. Pentru că ce mesaj transmite acest caraghios purtător de colanți de gumă? Ei bine, el luptă pentru prezervarea unui sistem putred de corupt împotriva unor personaje demonizate pentru idealurile pe care le nutresc.

Să ne gândim doar la câteva dintre calitățile personajelor negative din Dark Night. Raz Al Ghul  crede în distrugerea civilizațiilor ajunse la apogeul dezvoltării și corupției lor deopotrivă, pentru că distrugerea regenerează umanitatea. Bane, un copil al suferinței, răzbună moartea celui care l-a abandonat în numele iubirii. Iar Joker disprețuiește banii.

Urmărind The Dark Knight Rises n-am putut să nu mă gândesc la NDAA, Patriot Act, PIPA, CISPA, SOPA, ACTA, politica inflaționistă a FR, rezerva fracționară, UE, FMI, Banca Mondială, Goldman Sachs, J.P. Morgan, războiul fără de sfârșit pentru interesele evreilor în Orientul Mijlociu și maximizarea profiturilor Complexului Militar Industrial și cum căcănarul ăsta de Batman crede că toate acestea merită salvate.

FUCK Batman!

Unde ești tu Tyler Durden?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s