Grosu se întoarce

Posted: noiembrie 30, 2012 in categoria "intestinul gros"

Grasu' GrosuCum am ieșit de ceva vreme din presă și nu mă mai interesează rahaturile astea, nu mai știu cine ce e, ce s-a ales de el, pe unde a mai ajuns. Asta până când vin niște sărbători și te trezești pe ecran cu o figură care începe să-ți ureze la mulți ani cu o limbă de lemn căreia nu i-ai permite nici să-ți dezmierde găoaza. 

Așa m-am trezit de cu seară cu creatura asta, Corneliu Grosu, glăsuind de parcă ar slobozi niște mugete prin țeavă, în timp ce în josul ecranului trona cumsecade titulatura: Prefectul Județului Mureș.

Oooooooooooou! Cine-i ăsta, mă! Grosu, frate! Ăla cu făptura pahidermică, de era director la BRD pe vremea scandalului cu CBA, când s-a trezit ăla că din contul lui bancar se făceau plăți către niște necunoscuți.  A plecat apoi Grosu de la BRD, cam pe când umbla vorba că fostul de la CBA ar fi câștigat în instanță nu știu ce daune.

Așa că Grosu s-a înscris în PSD și, hopa, s-a ales cu un post de senator. Până prin ianuarie 2010, când s-a declarat independent și apoi a fondat cu Fățău Oprea partidul ăla de salvat România.

Și uite-l, dom’le, înapoi… în PSD, că așa-i stă bine politrucului, cu drumul, adică traseist, și cocoțat prefect, maLu' Fățău îi pute cevai subțire cu vreo 200 de kile, după ce a fost supus cu succes la o operație de înlocuire de burtă, bănuiesc.

De nesimțire nu s-a lecuit însă.

Eeeeeeeeeeee! Așa da!  Oameni de ăștia ne trebuie. Cu ăștia, înainte pentru progresul României, că doar așa ceva se numea partidul lui Fățău Oprea.

Partidul s-a dus pe pulă, dar progresul rămâne. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s