Maestrul s-a retras… din nou

Posted: decembrie 25, 2012 in categoria "intestinul gros"
Etichete:
Cristoaie

Cristoaie

Maestrul maeștrilor, Cristoaie, descoperitorul de la EVZ a găinii care făcea ouă fierte, fascinat de EBA, filozof labe 1, ieri, taman în ajunul Crăciunului, și-a anunțat din nou retragerea. Ei, nu se poate! Da’ unde se  retrage, dom’le? Păi, la bibliotecă, vezi bine. Unde naiba să se retragă?  La bibliotecă unde moșește o operă pantagruelnică de impostură culturală. 

Da’ de ce, domnule? Cică, pentru el presa a fost mereu o povară, deși a practicat-o din comunism până în prezent, adevărata lui vocație fiind literatura. Așa să fie, sau te pomenești că Maestrul a fost fascinat din nou, de data asta de Ponta. Și te pomeni că-l vedem, dacă nu înapoi la Antene, unde badea Mircea probabil o să-l bată, sau ceva de genul ăsta, undeva mai așa, mai pi șientru, pe la RTV, sau, de ce nu, la Realitatea lui Schvartzenbergeneger ăla, sau cum naiba îl cheamă, cu dosare până la cer, unde ar putea să combată bine justiția în folosul patronului.

Mare pișicher, domnule, dar și cumva naiv, el cu gurița lui mărturisind cum dintotdeauna retragerile astea s-au petrecut în cariera lui pe la sfârșitul ciclului electoral, când de regulă este cuprins de tot felul de fascinații.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s