Siria, bârna din ochiul Noii Ordini Mondiale

Posted: Decembrie 27, 2012 in New World Order

Premierul israelian Netanyahu s-a întâlnit  la Aman cu Regele Abdullah al Iordaniei pentru a discuta problema armelor chimice siriene care ar putea să cadă în mâinile militanților islamiști în cazul căderii regimului Asad.

Este practic pentru prima dată când, indirect, așa numita Armată de Eliberare Siriană, susținută de întreg occidentul, în frunte cu Statele Unite ale Americii, este identificată cu terorismul islamic. Practic, puterile occidentale sprijină din nou terorismul fundamentalist islamic împotriva unor lideri care s-au opus de-a lungul timpului intereselor americane în Orientul Mijlociu, așa cum s-a întâmplat în Libia – despre care nu mai auzim nimic în ultima vreme, pentru că îndepărtarea regimului Gadaffi a transformat țara într-o zonă continuă de conflict inter-tribal care produce zilnic nenumărate victime, și Egipt deopotrivă, unde Frații Musulmani pun de o dictatură fundamentalist islamică de toată frumusețea.

De ce se întâmplă toate aceste lucruri?

Să vedem ce spune SyrianGirlPartisan:

1. Siria are o bancă centrală deținută de către stat și nu de către sistemul bancar global.

2. Siria nu are nicio datorie față de FMI. (la fel cum România nu avea nicio datorie în decembrie ’89)

3. Siria a interzis prin lege alimentele modificate genetic, ceea ce aduce prejudicii conglomeratelor industriale care operează la nivel global în domeniul agricol, cum ar fi Mosanto (prezent în România din 1997 cu semințe modificate genetic care produc cancer și sterilitate în studiile efectuate pe șoareci)

4. Siria se opune Sionismului global și nu recunoaște statul Israel. 

5. Siria este un stat secular.

6. Siria se opune corporatismului multinațional, susținând astfel economia internă. Până nu demult Coca Cola era interzisă în Siria, acesta producând propria băutură cola, la fel cum făcea și România în comunism cu, uitatul de acum, Fructo.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s