UE combate bine euroscepticismul

Posted: februarie 6, 2013 in New World Order
Etichete:, ,

fuck_them

Parlamentul European va cheltui 2 milioane de euro pentru monitorizarea opiniei publice pe internet spre a detecta și combate demagogic orice luări de poziție critică la adresa proiectului european. ”Comunicatorii instituţionali ai Parlamentului trebuie să aibă abilitatea de a monitoriza conversaţiile publice şi atmosfera în timp real, pentru a înţelege subiectele în tendinţe şi pentru a avea capacitatea de a răspunde rapid, într-o manieră relevantă şi cu ţintă, pentru a se alătura şi pentru a influenţa conversaţia, de exemplu, prin furnizarea de date relevante pentru dărămarea miturilor”, se menționează într-un document oficial.

Cu alte cuvinte, autoritățile europene sunt hotărâte să consume bani publici într-o campanie de manipulare mediatică, slujind interesele comunității globale europene.

Adică, dacă cineva are ceva împotriva acestui proiect în care, spre exemplu, România are rezervat un statut de stat client al marilor puteri occidentale, cu o economie pe care și-a distrus-o singură  și obiective economice strategice achiziționate de către sistemul corporatist transnațional, servind drept piață de desfacere pentru rahaturile produse în țările puternic industrializate, oferind în schimb, prin populația plină de prăpădiți, o forță de muncă ieftină, ei bine, asemenea ”mituri” trebuie evident dărâmate. Iar Parlamentul European va folosi cotizațiile acestei țări de prăpădiți ca să-i convingă demagogic că așa e cel mai bine.

Ei bine, MUE! 

P.S. Acest articol este monitorizat de către COMUNICATORII INSTITUȚIONALI AI PARLAMENTULUI EUROPEAN.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s