Pârțurile lui Băsescu

Posted: februarie 26, 2013 in New World Order
Etichete:,

A citit cineva interviul lui Băsescu din Adevărul? Judecând după numărul comentariilor la articol (0), îmi închipui că nu, și nu pot să învinuiesc pe nimeni pentru asta.  Discursul marinerului pute de te ustură ochii. Această cârtiță a forțelor globaliste, sădită în coasta mioritică, venită odată cu revoluția portocalie, refuză să moară și, de câte ori are ocazia, mai trântește un exercițiu de propagandă în slujba Noii Ordini Mondiale, croșetată de la Washington.

Câteva sunt direcțiile demagogiei lui Chiorâș Chiondorâș, înfoiat ca un curcan fudul în mantia lui de închipuit lider european, titulatură cu care reporterul, un lingău de mare clasă, nu se sfiește să-l pupe.   

base11. Statele Unite ale Europei trebuie să se întâmple.

2. Europenii muncesc prea puțin.

3. Federația Rusă e nașpa.

Să începem cu începutul. Statele Unite ale Europei constituie o idee introdusă cu mult tupeu de mariner în agenda publică românească, alături de concepte menite să stârnească fiori reci pe șira spinării, cum ar fi cedarea suveranității naționale.

Și de ce, mă rog, SUE? Pentru că, spune marinerul, Europa nu mai poate altfel concura economic cu Statele Unite ale Americii.

CE NEROZIE! UE nu a fost niciodată concepută ca un concurent la adresa SUA. UE a fost construită în SUA și este un organism care vine în prelungirea altor instituții globaliste ca Națiunile Unite, NATO, FMI, Banca Mondială, World Trade Organization, Council of Foreign Relations, toate moșite pe continentul american, nu de către Mexic, Panama, Salvador, Ecuador sau Venezuela, ci de către ale dumneavoastră State Unite ale Americii.

UE nu se opune vestului. UE e parte din vest și a fost menită de la bun început să se opună estului, recte, Federației Ruse, care continuă să fie ghimpele din coasta forțelor globaliste occidentale, încă de pe vremea când se numea Uniunea Sovietică.

Și drept dovadă, marinarul nici nu pierde mult timp înainte să-și dea arama pe față, prefigurând un soi de unire monstruoasă a Statelor Unite ale Europei cu Statele Unite ale Americii, printr-un acord de liber schimb asemănător cu cel existent acum în UE, chipurile pentru a deschide economiei europene o piață de peste 1 miliard de consumatori.

Păi, bine, MĂ, BOULE! N-ai zis tu, mai ‘nainte, că UE SE BATE CU SUA ÎN CONCURENȚĂ? Și atunci, despre ce dracu vorbești?

Firește că UE nu se bate cu SUA. UE e vlăstarul SUA, menit să contrabalanseze Federația Rusă pe harta geopolitică a Europei, motiv pentru care

Băsescu nu-i are la inimă pe ruși, el fiind aici o cârtiță portocalie proptită în coasta ursului de la răsărit.

Lucru pe care marinarul din nou nu se sfiește să-l arate atunci când reporterul, naiv ca o domnișoară de pension, pomenește ceva despre un acord cu Federația Rusă:

”…nu cred că este o prioritate a momentului”, se pârțâie marinerul.”Să realizăm acordul de liber-schimb cu SUA  și, apoi, vedem ce facem și cu Federația Rusă”. 

Hai, SĂ MORI TU!

Și acum, c-am isprăvit cu punctul 1 și 3, să ne ocupăm de mijloc. Europenii muncesc prea puțin, e de părere Chiorâș Chiondorâș, dând exemplu, din nou, SUA, unde amărășteanul american, încovoiat sub cizma fascismului corporatist,  muncește ca o vită pe bani tot mai puțini, ca să plătească cele 29 de triliane de dolari pe care Statul American le-a donat fraudei bancare globale din 2008 încoace, realizând cel mai mare furt din istoria lumii, de la precedentul, tot american, când Roosevelt a confiscat aurul americanilor în anii ’30, motivând suportul necesar luptei împotriva altei crize economice generate de către aceeași hoție bancară globală (THE GREAT DEPRESSION), care a dus în final la izbucnire Celui de-al Doilea Război Mondial.

Acesta este PLANUL BĂSIST PENTRU EUROPA. Munciți mai mult, pentru bani mai puțini, ca să plătiți taxe mai mari, pentru ca statul să poată acoperi datoria pe care o are la TROICA (Comisia Europeană, FMI, Banca Central Europeană), după ce a recapitalizat cu bani publici sistemul bancar privat, fraudulos și falimentar – SUVEICA DE CARE POMENEA SOV ÎN LEGĂTURĂ CU ÎMPRUMUTUL ROMÂNIEI LA FMI. 

De fapt nu e planul băsist. Marinerul nu e decât o curvă vândută canaliilor de peste ocean, care au moșit vreme de un secol acest viitor umanității.

Anul acesta se împlinesc 100 de ani  de la fondarea Rezervei Federale în Statele Unite ale Americii, momentul în care pe dolarul american a fost scris

NOVUS ORDO SECULORUM.  

onedollar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s