Privatizarea sistemului de sănătate în Marea Britanie

Posted: aprilie 24, 2013 in New World Order
Etichete:, , , ,

Marea Britanie are în prezent unul dintre cele mai bune sisteme de sănătate din lume. Un prieten taximetrist în Londra plătește lunar 10 lire pentru asigurare integrală. Sistemul de sănătate britanic a apărut în filmul lui Michael Moore, Sicko, ca exemplu în contrast cu criminalul sistem de sănătate american. Ei bine, sub mantaua întunecată a austerității, guvernul britanic pregătește terenul pentru distrugerea acestei minunate tradiții britanice. Totul a început prin propaganda mediatică derulată prin BBC care abia a început seria de materiale denigratoare la adresa sistemului de sănătate și a angajaților acestora.

Amintiți-vă de tentativa președintelui mariner, Băsescu, de a privatiza sistemul de ambulanță din România, care ar fi dus în final la distrugerea SMURD, firește prin sabotare financiară de către însuși STATUL MAFIOT ROMÂN. Amintiți-vă de campania de închidere a spitalelor din România, petrecută în timpul guvernării aceluiași TRĂDĂTOR Traian Băsescu, care cu mânuța lui a lăsat oameni fără asistență medicală pe raze de 30 de kilometrii. Și pentru că am vorbit de SMURD, amintiți-vă de închiderea Institutului de Chirurgie Cardio-Vasculare de la Tîrgu Mureș al eminentului doctor Radu Deac care a creat prezenta criză din sistemul de tratare a bolilor cardiace. Totul prin medierea trădătorului Traian Băsescu. 

Amintiți-vă de toate băncuțele și coșulețele de gunoi, și părculețele și grobianul loc de joacă de la Platoul Cornești, toate făcute din condei de către primarul Dorin Florea, în prezent vice-președinte PD-L, fără aprobarea Consiliului Local Tîrgu Mureș. Toate articolele conținute în aceste parcuri erau furnizate de către aceeași firmă italiană. Parcuri de același au fost construite în toată țara sub regimul de administrare PD-L, cu același furnizor italian. Întâmplător, frunza Udrei de pe brandul de țară românesc a fost achiziționată tot din Italia contra unei sume ce depășea 100.000 de euro. Și frunza mai era și copiată. 

Lucrurile acestea se petrec  global. Hoția națională instrumentată de PD-L e după modelul hoției planetare generate de CARTELUL FINANCIAR GLOBAL care ,provocând  criza în 2008, intenționează o SCHIMBARE DE REGIM MONDIAL. Ieri vorbeam despre privatizarea statului american ( sistem penitenciar privat, armată privată – Craft International, agenție de spionaj privată – Stratfor, sistem de sănătate privat, sistem de învățământ privat ). Fantoma diabolică a CORPORATISMULUI pornește din SUA și se răspândește ca o înfiorătoare plagă pe tot globul pământesc prin intermediul crizei globale.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s