MANUALUL DE BUZUNAR AL TURNĂTORULUI. AMERICAN STYLE

Posted: mai 9, 2013 in New World Order
Etichete:, , , , , ,

Având în vedere stagnarea din viața politică internă, dată și de intrarea României într-un curent global care îi creionează destinul de undeva de la Bruxelles, sau Washington, sau Basel, probabil ați observat că de la o vreme atenția noastră s-a îndreptat spre alte zări, mai relevante în ceea ce privește destinul nostru lumesc. S-a îndreptat în primul rând către SUA unde tot ceea ce se întâmplă se răspândește ca o molimă pe întreg mapamondul, de la 1929 încoace.

Recent am discutat despre atentatele din Boston, subliniind stranietatea acestui eveniment petrecut în mijlocul mulțimii de autorități, între care puteai discerne lesne între poliția locală, FBI, trupe armate și mercenari. Am asistat apoi la o desfășurare de forțe fără precedent, cu vehicule blindate patrulând pe străzile din Boston, cu stare de necesitate impusă cetățenilor metropolei, cu percheziții fără mandat, controale corporale, totul din cauza unui băiat de 19 ani etichetat drept terorist.

Totul trăsnea de la o poștă a contrafacere și manipulare, menită să testeze toleranța publicului pentru instaurarea statului polițienesc, până când ”teroristul” a fost prins și și-a recunoscut fapta, sau cel puțin așa ni s-a comunicat, alți trei  complici fiind reținuți de autorități în urma unor mesaje SMS, aparent schimbate cu suspectul principal. Și astfel, ipoteza inițială s-a fâsâit puțin, până când am dat cu ochii peste asta.

 

 

Homeland Security este o organizație sub umbrela căreia se desfășoară toate activitățile de prevenire a amenințărilor teroriste în SUA. Pe înțelesul tuturor, e un fel de Big Brother, menit ca în curând să monitorizeze toate activitățile fiecărui cetățean în parte, totul în numele siguranței naționale. Mai sus e un clip informativ  al acestei organizații, care se constituie în principal dintr-un manual de calificare pentru TURNĂTORI. Similitudinea dintre acest clip și cultura turnătorilor la secu ce a marcat regimul comunist în România e uimitoare. De asemenea, nu putem să nu ne amintim de 1984 și tatăl reclamat de proprii copii pentru delictul de gândire.  

Dincolo de toate acestea însă, un aspect al acestui material nu trebuie să scape atenției. Și anume faptul că toți teroriștii sunt ALBI. Caucazieni, rasa dominatoare și infamantă care de secole a asuprit alte nații mai colorate, transformată în inamic public NUMERO UNO, în timp ce oamenii de bine, de toate națiile și rasele posibile, în tradiția celor mai înalte virtuți ale multiculturalismului și al amestecului etnic, TOARNĂ LA SECU pe albul terorist.

Wait a minute! WHATTA FUCK! Eu credeam că tot războiul ăsta împotriva terorii se poată cu niște islamiști tuciurii, îmbrăcați în pijamale, care se șterg cu nisip la cur undeva prin Orientul Mijlociu.  Deci, ce-i cu toate fețele astea palide.  NE SCAPĂ NOUĂ CEVA AICI?

Ia să vedem ce crede despre asta fratele Nathanael, evreul care s-a convertit la creștinismul ortodox, ca să ÎNFIEREZE EVREII.

 

 

Reclame
Comentarii
  1. Daniel spune:

    Apropo de imaginile cu indivizi nepatati de sange, desi ramasesera doar cu niste cioturi in loc de picioare. http://youtu.be/dPC4dK3uFdE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s