Băsescu citează din PROTOCOALELE ÎNȚELEPȚILOR SIONULUI

Posted: mai 22, 2013 in New World Order
Etichete:, ,

Oricât mi-ar părea de ingrată postura de a cita dintr-o carte asupra căreia întreaga cultură occidentală, în bloc, și-a pus ANATEMA, etichetând-o drept un FALS GROSOLAN, nu pot să nu fiu frapat de concordanța dintre ceva scris acum peste 100 de ani și lucruri care se întâmplă în viața politico-economico-socială internă și internațională.

ÎNȚELEPTUL BĂSE AL SIONULUI

ÎNȚELEPTUL BĂSE AL SIONULUI

Mai ieri, proiectul băsist, marinăresc, de modificare a Constituției în sensul reducerii numărului de parlamentari la 300 și limitarea Parlamentului României la o singură cameră, a fost respins cu o largă majoritate, practic doar câinii PD-L continuând să se gudure la pulpana ochiosului Chiorâș Chiondorâș. Și nici nu se putea altfel, pentru că, firește, nu principiile democratice i-au îndemnat pe dragii noștri aleși să se opună unei asemenea prohibitive măsuri privind accesul la actul politic, care ar fi otrăvit și mai mult mediul democratic din această țară, ci interesul personal bazat pe oportunism meschin și ignar.

Dar ca să ne întoarcem la așa numita ȘARLATANIE ANTI-SEMITĂ, citez exact din textul întocmit, nu uitați, acum mai bine de UN SECOL:

10.15. …PRIN NOUA CONSTITUȚIE VOM REDUCE ASTFEL NUMĂRUL REPREZENTANȚILOR (parlamentari) LA MINIMUM, ASTFEL ÎNCÂT, PROPORȚIONAL, SĂ DIMINUĂM PASIUNILE POLITICE ȘI PASIUNEA PENTRU POLITICĂ. 

Și mai sus zice așa, legat de urmările restrângerii prerogativelor aleșilor parlamentari:

10.13 …FIREȘTE, AUTORITATEA PREȘEDINȚILOR VA DEVENI APOI ȚINTA ATACURILOR DE TOATE FELURILE, DAR NOI LE VOM PROCURA MIJLOACE DE AUTO-APĂRARE PRIN EXERCITAREA DREPTULUI DE APEL LA POPOR, PENTRU CA ACESTA SĂ DECIDĂ PESTE CAPETELE REPREZENTANȚILOR ALEȘI. ADICĂ APEL LA ACEEAȘI SCLAVI ORBI AI NOȘTRI – MULȚIMEA MAJORITARĂ. 

Oooooooooooooo! Ce se întâmplă? Am o revelație, ori mă înșeală ochii? Păi, nu ne amintim noi de mai vechea pasiune a președintelui marinal: APELUL LA POPOR! Cu referendumul lui unde întreba GHIORLANII dacă nu cumva vor o singură cameră parlamentară și diminuarea numărului de aleși, că tot e CRIZĂ și paraziții ăștia de politruci care sug sângele poporului iau banii pe degeaba.

Mare pișicher, chilugu’! MARE ChhhANALIE! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s