Fătălăii se strâng sâmbătă la Palatul Parlamentului

Posted: mai 24, 2013 in categoria "intestinul gros", New World Order
Etichete:
YEAH! IT'S REALLY GAY.

YEAH! IT’S REALLY GAY.

Și istoria propagandei homosexuale în România continuă, propagată de acest stupid Remus Cernea, care-și închipuie că îmbrățișarea curentelor culturale popularizate în lumea occidentală de către AUTORITATE prin intermediul organismelor de media este o virtute în sine. Acest lucru se întâmplă pentru că Remus Cernea e în general sărac cu duhul. ADICĂ E PROST.

De cealaltă parte, motivul pentru care în ultima vreme asistăm la o ACCENTUARE A PROPAGANDEI HOMOSEXUALE LA NIVEL GLOBAL este însă unul mult mai adânc și mai insidios, fiind legat de procesul de DEMANTELARE A RESORTURILOR CULTURALE ALE CIVILIZAȚIEI OCCIDENTALE,  la care contribuie nu doar PERVERSIUNEA SEXUALĂ, ci deopotrivă multiculturalismul, feminismul, corectitudinea politică, egalitarismul, discriminarea pozitivă, acțiunea afirmativă etc.

Abia luna trecută SUA a legalizat căsătoriile homosexuale, fiind urmată la scurtă distanță de către aliata

Even more GAY

Even more GAY

ei în procesul de dezorganizare a statelor naționale în Orientul Mijlociu, Franța. Drept răspuns față de această violare a tradiției culturale franceze, scriitorul Dominique Venner s-a împușcat în fața altarului Catedralei Notre-Dame din Paris. Gestul său a făcut imediat obiectul ridiculizării din partea unei vite isterice Femen, organizație   omniprezentă când e vorba despre batjocorirea opoziției față de presiunea exercitată de forțele globaliste.

SUA și Franța au fost imediat urmate de către Anglia, legea de legalizare a căsătoriilor homosexuale promovată de către premierul David Cameron trecând de Camera Comunelor.

Prin urmare, e clar. Procesul este unul global, iar România este supusă la o presiune concentrată exercitată de către o FORȚĂ MONOLITICĂ interesată ca populația lumii să adopte obiceiul de a STA ÎN GENUNCHI ÎN TIMP CE E FUTUTĂ-N CUR. 

Comentarii
  1. Radu spune:

    pai daca in Franta s-a scos din actele oficiale „mama” si „tata”…. ne lasam calcati in picioare… ne meritam soarta…
    Bine spunea Einstein „Lumea nu va fi distrusă de cei ce fac rău, ci de aceia care doar îi privesc și refuza să intervină.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s