Escrocheria UE iese la suprafață în presa mainstream

Posted: iunie 11, 2013 in New World Order
Etichete:,

fuckEUAm mai explicat pe acest blog cum, departe de a fi vreo binecuvântare, Uniunea Europeană nu e nimic altceva decât un proces de globalizare menit să centralizeze autoritatea la un nivel suprastatal care anulează principiile democratice și asigură perpetuarea acesteia pe termen nedefinit. Ei bine, un profesor de care n-am auzit niciodată și al cărui nume nu l-am reținut, invitat aseară la Realitatea, a declarat că rolul UE este acela de a dezindustrializa  periferia comunității, adică de a ruina economia țărilor mai rebegite, impunând norme și restricții pe care acestea nu le pot împlini, de genul: laptele vostru nu e bun, că are trei bacterii – trebuie să-l cumpărați pe al nostru. 

Profesorul nu a explicat și motivul pentru care acest lucru se întâmplă, dincolo de aspectul evident de cucerire teritorială cu mijloace economico-financiare de distrugere în masă. Mai în detaliu, țările puternic industrializate, pentru a-și asigura creșterea economică au nevoie de o lărgire a piețelor de desfacere. Astfel, pentru ca state de fătălăi și eunuci să achiziționeze articole produse în țările puternic industrializate, trebuie mai întâi să-și distrugă economia proprie, lucru care s-a petrecut în România în acești 23 de ani de cleptocrație democratică ce a asigurat succesiunea la putere a unui șir nesfârșit de curve și escroci patentați.   

Ce înseamnă, deci, asta? Înseamnă că suntem cuceriți de occidentul puternic industrializat? Înseamnă că nekeep-calm-and-fuck-eu invadează Germania, Anglia și Franța? Cine își închipui că aceste țări o duc cu adevărat bine, să ia în considerare datoria publică a acestora care se ridică la 90% din PIB. Față de cine sunt aceste țări datoare? Față de FMI și în general Cartelul Internațional Bancar care, în consecință, le dictează politica. Așa se face că Anglia și Franța sunt gata să înarmeze insurgenții fundamentaliști musulmani care încearcă răsturnarea puterii suverane a statului național sirian. Singură, Germania, grație forței sale economice, care deocamdată contrabalansează uriașa datorie publică, are puterea să spună nu unei asemenea scrânteli geo-politice.  

EuPresDeci, în concluzie, România, o țară de GHIORLANI ȘI CURVE și, mai nou, pederaști, este cucerită de către CARTELUL INTERNAȚIONAL BANCAR. Dar cine este acest cartel? Ei bine, în vârful escrocheriei financiare globale se află FMI, Banca Mondială, Banca Central Europeană, Rezerva Federală americană și, mama lor, a tuturor escrocilor, BANCA REGLEMENTELOR INTERNAȚIONALE, cu sediul în Basel, Elveția. Ceea ce explică de ce Elveția, așa cum spunea profesorul mai sus amintit, nu se află în UE, dar are parte de toate beneficiile uniunii, anume libera circulație a mărfurilor fără taxare vamală, cu excepția hranei, a produselor agricole, care sunt vămuite la intrarea în țară, dar nu și la ieșire, pentru că Statul Elvețian înțelege să-și apere agricultura, spre diferență de Statul Ghiorlan Român care și-a distrus-o cu propria mână, 50% din suprafața agricolă a țării fiind necultivată, iar două treimi din hrana consumată în această hazna provenind din import, firește pe bază de DATORIE PUBLICĂ. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s