O rezervație pentru LESBIENE

Posted: iunie 24, 2013 in categoria "la mintea găinii”
Etichete:, ,

Parcal Bruckner scria undeva că în cultura occidentală modelul arhetipal al agresorului este bărbatul caucazian, heterosexual, de trei ori criminal by default, odată ca bărbat, odată ca alb și încă odată ca heterosexual, în timp ce victima absolută este lesbiana de culoare, de trei ori victimă, odată ca femeie, odată ca minoritate rasială și încă odată ca minoritate sexuală. În consecință, cultura se orientează către favorizarea categoriei percepută ca prigonită, devenind astfel mai efeminată, mai multiculturalistă și deci anti-naționalistă și, în general, homosexuală.

Mă uitam pe un blog cu dezastrul din Calgary, unde am un prieten din facultate, când am dat peste articolul ăsta despre nu’ș’ ce comediant canadian care a fost obligat la plata a 15 000$ unei lesbiene, nu pentru servicii linguale, ci pentru că a făcut-o de cacao în timpul unei reprezentații pe care o dădea într-un bar. Lucrurile s-au petrecut cam în felul următor:

guy-earle and the LESBOErau astea, homosexualele, prefăcându-se în călduri, dându-și limbi în primul rând de scaune și proferând obscenități la adresa gagiului de pe scenă, căruia atât i-a trebuit. Nici una, nici două, s-a apucat ăsta să spună că, de fapt, bagaboandele nici n-ar fi fost lesbiene, problema lor principală fiind că  nimeni nu vrea să le reguleze. Apoi a întors-o și a adăugat că, dat fiind înclinația saphoidelor către mozolit veveriță, toată lumea știe că nu fac nimic altceva decât să ne strice tuturor cheful.

Aoleo! Imediat li s-a tăiat lesboienelor, li s-a uscat sudura și, pac-pac, l-au dat în judecată pe ăsta pentru provocare de ”prejudicii fizice și psihice de durată”. În consecință, curtea a stabilit că  afirmațiile tipului au agravat crizele de anxietate ale lesbonautei, precum și atacurile sale de panică și l-a pus la plată, pe el și pe proprietarul barului care a fost acuzat că tolerează violența la adresa femeilor, fie ele și mustăcioase. Asta, în ciuda faptului că rumegătoarea de zambilică nu a putut să justifice aruncarea a  două pahare cu apă către omul de pe scenă, decât prin faptul că invectivele acestuia la adresa ei au lăsat-o șocată în asemenea măsură, încât nu a putut să elaboreze imediat un răspuns adecvat.

Deci, așa stau lucrurile. Lesboidele nu mai au loc pe lumea asta de atâția mujici. De aceea, propun o rezervație pentru ele, undeva la Yellowstone, sau în Alaska, unde să se bucure de protecție, pentru că, evident, constituie un element valoros al ecosistemului. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s